Fred Brevet staat klaar, ook als zwembad gesloten is

19 mei 2020
Fred Brevet staat klaar, ook als zwembad gesloten is

... met spelletjes, kleurplaten en oefeningen voor in bad.

 

Het zijn bizarre tijden voor zwembaden. We volgen de richtlijnen op en wachten momenteel af wanneer we onze zwemmers terug kunnen verwelkomen. Kinderen zullen ongetwijfeld heel blij zijn om opnieuw het zwembad in te kunnen als het zover is. Zoals kinderen zijn, zullen ze erop gebrand zijn om het volgende Fred Brevetje alsnog te mogen inhalen, waarvoor ze zo hard aan het oefenen waren. Een goede tip dus, bekijk nu of je voorraad Fred-brevetten aangevuld moet worden, zo kan je de draad snel weer oppikken en vermijd je mogelijke levertijden. Bestellen kan via de gekende ISB-webshop.

 

In tussentijd kan je hen blijven stimuleren om het zwemmen niet uit het oog te verliezen. Zo helpt Fred Brevet een handje op Facebook met oefeningen voor in bad, kleurplaten en andere kleine spelletjes. Volg ons en deel deze leuke initiatieven ook naar jouw zwempubliek. Je kan ook ons nieuwsbericht communiceren waarin je al het materiaal gebundeld terugvindt.

 

Ben je al bezig met de voorbereiding voor de lessen van volgend jaar? Neem eens een kijkje tussen de sjablonen om jouw eigen aanbod te communiceren in de huisstijl van FredBrevet!

  • ´╗┐ ShareDelen
  • Afdrukken