Start2Crawl, een populair vervolg op Start to Swim

24 september 2018
Start2Crawl, een populair vervolg op Start to Swim

Volg de opleiding op 16 november of download de lesfiches. 

 

Na 10 jaar Start to Swim willen we nu een stap verder gaan. Veel zwemmers willen graag leren crawl zwemmen, soms na een lessenreeks start to swim, soms gewoon om beter te kunnen zwemmen. Daarom sloegen ISB en de Vlaamse Zwemfederatie ook hiervoor de handen in elkaar. 

 

Lesfiches Start2Crawl

ISB ondersteunt de lesgevers van de zwembaden met uitgebalanceerde lesfiches. Deze fiches werden door Zwemfed ontwikkeld, en zijn opgebouwd in 3 reeksen van telkens 10 lesfiches: Start2Crawl Basics – Start2Crawl Conditie – Start2Crawl Vervolmaking.

 

De lesfiches Start2Crawl basics starten met basisoefeningen om de slag aan te leren. Deze zijn nu digitaal beschikbaar via de ISB website.

Op een later tijdstip mag je de vervolgreeksen verwachten.

 

Workshop Start2Crawl op 16 november 

In de workshop Start2Crawl op 16 november kan de lesgever zich verder verdiepen in het succesvol opzetten van een Start2Crawl sessie in het zwembad.

De sessie wordt gegeven door de Zwemfederatie en gaat in op de lesfiches en de aanpak van de lessen. Het geeft je de kans om inzicht te krijgen in de opbouw van de reeksen. 
Schrijf in

 

Door Start2Crawl te organiseren in het zwembad boor je waarschijnlijk een nieuwe doelgroep van sportievelingen aan die daarmee de weg naar het zwembad hebben gevonden.

 

  • ´╗┐ ShareDelen
  • Afdrukken