D&D Sport reikt cheque uit aan sportdienst Bierbeek

10 mei 2021

Sportdienst Bierbeek nam deel aan de #ISBCongres wedstrijd van D&D Sport én won!

 

Naar aanleiding van het eerste digitale ISB-Congres op 10 & 11 maart 2021 organiseerde ISB-Bedrijfspartner D&D Sport een leuke online wedstrijd. Via deze wedstrijd en prijsvraag kwam je als deelnemer in aanmerking om een D&D Sport aankoopcheque van 500 euro te winnen.

 

Een heleboel congresbezoekers vulden het wedstrijdblad tijdens het congres correct in. '8' was het enige correcte antwoord op de vraag 'Welk liggend cijfer vind je terug in ons filmpje over de Infill Guard?' Er was echter één deelnemer die ook de schiftingsvraag het dichtst benaderde.

 

Bij deze, een dikke proficiat aan Maarten Aertsen van sportdienst Bierbeek!

Wij hopen dat je nog lang kan genieten van het D&D materiaal aangekocht met de waardebon van 500 euro! Jeroen Lauwers (links op de foto), de nieuwe contactpersoon bij D&D Sport voor Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen, overhandigde de cheque persoonlijk.

 

 

 

Voor alle andere congressisten, klanten, prospecten en geïnteresseerden: geen zorgen, volgend jaar zal D&D Sport opnieuw van de partij zijn op het ISB-Congres 2022.

 

Meer informatie over D&D Sport en hun recente Urban Sports Space projecten vind je op de website en via D-Dsport | CATALOGUS / DOWNLOADS (d-dsport.be).

 

D&D Sport - The colourful twist in your Urban Sports Space.

 

D&D SPORT nv

Plasstraat 13
1860 Meise
Tel: 02/253.29.67
Email: info@d-dsport.be
Website

 

  •  ShareDelen
  • Afdrukken