Ga de #CongresChallenge aan op Strava tijdens het ISB-Congres!

22 februari 2021

Word lid van jouw provinciale afdeling op Strava en doe mee aan onze #CongresChallenge.

 

Strava

Zit jij al op Strava?

Des te beter, want tijdens het ISB-Congres op woensdag 10 en donderdag 11 maart 2021 zullen we een sportieve #CongresChallenge organiseren. Wat heb je nodig om deel te nemen aan deze challenge? Een sportief beweegmoment en ... Strava! Meer uitleg over de #CongresChallenge vind je hieronder. 

 

Zit jij nog niet op Strava?

Maak dan snel een account aan via https://www.strava.com/ en download de app op je smartphone!
Strava, wat is dat? Strava is een website en mobiele applicatie waarmee sportprestaties kunnen worden bijgehouden via GPS op je smartphone. Via de software kunnen gebruikers sportieve prestaties plannen, opslaan en met andere gebruikers vergelijken.


ISB-Congres 2021 - Ruben Van Gucht from ISB vzw on Vimeo.


 

#CongresChallenge

Account op Strava aangemaakt? Grijp je kans en word dan lid van een ISB club op Strava (naargelang in welke provincie jij werkt, kies je voor Antwerpen, Limburg …). Ontdek zo de sportieve activiteiten van jouw provinciale collega’s. Maak verbinding met hen en kijk wie de sportiefste provinciale collega is. Let er zeker en vast op dat jouw privacy instellingen op openbaar staan, zodat jouw collega’s jouw sportieve ritten, wandel - of loopactiviteiten kunnen bekijken.

 

Provinciale afdelingen op Strava:

Word zeker en vast lid van 1 van onze clubs, want tijdens het ISB-Congres organiseren we namelijk een #CongresChallenge, een heuse provinciestrijd!   

  • Ga tijdens pauzemomenten op het ISB-Congres naar buiten, sport en/of beweeg en zet de Spotify ISBCongres afspeellijst op. 
  • Probeer samen met jouw provinciale collega’s / provincie zoveel mogelijk uren te sporten en bewegen tijdens de twee dagen van het ISB-Congres. Kan zijn: lopen, fietsen, wandelen, roeien, spinning, dansen … zolang je maar beweegt! Laad je activiteit op in Strava, zodat we de resultaten zien binnenkomen. Op die manier kunnen ook jouw collega’s zien dat jij tijdens de pauze beweegt. Sport of beweeg je liever ’s avonds op woensdag? Dit telt ook! Indien je dit niet inlaadt in Strava, kunnen we jouw activiteit ook niet meetellen voor de provinciestrijd.
    Protip: vergeet zeker en vast geen foto te nemen van jouw actieve pauzemoment en mee in te laden in Strava! Deze foto kan je ook posten online op sociale media met #ISBCongres. Inspiratie nodig? Wandel of fiets gerust naar een sportinfrastructuur in jouw gemeente of stad en neem er een foto van!
  • Welke provincie is het actiefste tijdens het ISB-Congres? Wie kan ISB uitroepen tot provincie die het meeste heeft gesport / bewogen tijdens de congrestweedaagse? We tellen vanaf woendag 10 maart 07.00 u tot en met donderdag 11 maart 15.00 u. Je kan dus bewegen tijdens pauzemomenten, maar ook op woensdagavond. Succes!

Strava art

Samen met enkele sportieve collega's van ISB vormden we "ISB-Congres" via Strava art. Een ideetje voor je eigen sportdienst? 

Benieuwd naar het programma op het ISB-Congres en wil jij je nog inschrijven? Klik dan hier!

 

 

  •  ShareDelen
  • Afdrukken