Laatste kans om in te schrijven voor de Trefdag Zwembaden

04 november 2019
Laatste kans om in te schrijven voor de Trefdag Zwembaden

In LAGO Kortrijk Weide.

 

Op dinsdag 26 november 2019 strijkt de Trefdag Zwembaden neer in Kortrijk. Verwacht je aan een vormingsdag op maat van zwembadpersoneel. De ISB-commissie heeft een gevarieerd programma in petto met interessante sessies voor redders, techniekers, schoonmaakpersoneel, onthaalmedewerkers, zwembadbeheerders, -managers en coördinatoren, lesgevers, sportpromotoren en schepenen.

 

Er is ook de hele dag ruimte voor ervaringsuitwisseling. Want de Trefdag Zwembaden, da's ook het ideale moment om tips en tricks uit te wisselen met collega's van andere zwembaden. Je keert ongetwijfeld terug met een schat aan nieuwe ideeën.


LAGO Kortrijk Weide

Heb je nu al zin om even kennis te maken met LAGO Kortrijk Weide? In het zomernummer van het Vlaams Tijdschrift voor Sportbeheer stelde S&R het zwembad voor. Klik hier om het artikel te bekijken. Intussen zijn de vijf glijbanen - die verwoest werden door een brand - weer helemaal hersteld. Amper acht maanden na de brand kan het nieuwe glijbanencomplex dus open. Een straffe prestatie! Daarom mochten ruim zeventig brandweerlui de nieuwe glijbanen uittesten

 

Inschrijven

Op deze pagina vind je het volledige programma van de Trefdag en meer praktische info.

 

Klik hier om in te schrijven

 

 

Met medewerking van


 

Met ondersteuning van  •  ShareDelen
  • Afdrukken