Over Sportparticipatie en Buurtsport

Op deze tweejaarlijkse trefdag krijg je handvaten aangereikt om nog laagdrempeliger te werken en nog meer mensen, ook de minder kansrijke, aan het sporten en bewegen te krijgen in het zwembad, in de sporthal, in de sportclubs en in hun eigen buurt.

 

Sprekers komen je met veel enthousiasme iets vertellen, iets leren of met iets helpen, telkens met veel mogelijkheid voor uitwisseling en netwerking. De focus ligt daarbij op zowel grote als kleine gemeenten, eenmansdiensten en grote teams, doorwinterde sportfunctionarissen en starters.

 

Met steun van Sport Vlaanderen.

Waar en wanneer?

In 2020 kunnen we geen gewone versie aanbieden. Maar we zorgen wel voor een waardig alternatief: De maand van de sportparticipatie!

Voor wie?

Op wie mikken we? Een breed netwerk van sportpromotoren, lesgevers, sportfunctionarissen, buurtsportwerkers, beleidsverantwoordelijken, beheerders, vrijetijdscoördinatoren, sociaal werkers, sportfederaties, vertegenwoordigers van koepelorganisaties, jeugdconsulenten, preventiediensten, kinderopvangcoördinatoren … Iedereen is meer dan welkom! 

Vorige edities

"De maand van de sportparticipatie, ter vervaning van onze 7de trefdag sportparticipatie, is een organisatie van de werkgroep sportparticipatie i.s.m. het ISB-team en het Expertisecentrum Buurtsport.

Met steun van Sport Vlaanderen.

  • ´╗┐ ShareDelen
  • Afdrukken