Ken jij Zeker Sporten al?

27 juli 2017
Ken jij Zeker Sporten al?

Een sportverzekering voor de vrije sporter in je gemeente.

 

 

ISB en Ethias bieden je met Zeker Sporten een webpagina op maat van je gemeente en zonder extra administratie aan!

 

Waarom?

Steeds meer burgers sporten en bewegen wanneer en waar het hen het best past: een uurtje joggen wanneer de kinderen sporten, tijdens de middagpauze enkele baantjes trekken in het zwembad, met het gezin of vrienden regelmatig mountainbiken of fietsen in de omgeving …

 

Maar wat als deze sporters een blessure oplopen?

 

Een extra dienstverlening

ISB en Ethias bieden je met Zeker Sporten een pakket aan om  vrije sporters in je gemeente te verzekeren én hen tips te geven rond veilig sporten.

 

Met de ISB-Sportverzekering verzeker je al het georganiseerde aanbod van de gemeente: sportkampen, lessenreeksen … Met Zeker Sporten verzeker en ondersteun je nu de burger tijdens het individueel beoefenen van de gezondheidssporten: wandelen, lopen, fietsen, zwemmen, skeeleren, yoga en fitness.

 

Hoe werkt het? 

ISB en Zeker Sporten bieden je een voor je gemeente gepersonaliseerde webpagina van waaruit je communiceert met de burgers. Deze webpagina kan je integreren in je gemeentelijke website. De burger kan online intekenen op een solopakket of gezinspakket en is direct verzekerd. Facturatie gaat voor de burger automatisch via Zeker Sporten. Ongevalsaangiften moeten online gebeuren via zijn of haar persoonlijke account.

Bekijk alvast hoe de gemeente Brecht het deed

 

 

Wat kost het?

Het kost niets voor de gemeente! De burger betaalt voor een solopakket slechts 20 euro per jaar en voor een gezinspakket 35 euro. Hiervoor krijgt hij/zij een kwaliteitsvolle sportverzekering van Ethias.  

 

 

Welke administratie komt erbij kijken?

Er is géén administratie voor de gemeente. Als gemeente engageer je je om de website www.zekersport.be/jegemeentenaam te communiceren en kan je een digitale toolkit van banners en afbeeldingen gebruiken. De administratie (factuur, ongevalsaangifte, …) gaat voor de burger via Zeker Sporten.

 

 

Hoe kan ik instappen als gemeente? 

Vul het intekenformulier in voor 20 augustus en je kan vanaf 1 september starten met de communicatie naar je inwoners. 

 

En … kan dit eigenlijk ook voor het personeel van de gemeente?

Natuurlijk! Je kan dit als ‘employee benefit’ aanbieden aan het personeel. Ga daarvoor naar www.zekersporten.be/isbvzw en simuleer de kostprijs afhankelijk van het aantal personeelsleden. Gezonde sportieve medewerkers blaken immers van energie!

 

Meer info? 

Bekijk het aanbod samengevat in 10 punten, de polisvoorwaarden van een solopakket en de FAQ's op onze website

 

Contact

Neirynck

Hanne Neirynck
stafmedewerker
T 03/780.91.82

Nassen

David Nassen
directeur
T 03/780.91.05

  • ´╗┐ ShareDelen
  • Afdrukken
  • Mail een vriend

    Doorsturen

    Gegevens verzender