Ontdek het ISB-vormingsaanbod voor het voorjaar van 2017

23 december 2016
Ontdek het ISB-vormingsaanbod voor het voorjaar van 2017

Stel je eigen vormingsagenda op of kies een begeleidingstraject uit op maat van je gemeente. 

 

Op de planning veel uitwisselingsmomenten en op maat gemaakte opleidingen en studiedagen voor het lokaal sportbeleid. Van inspiratie tot concreet leren…

 

Studiedagen rond kunstgras, zwembaden ...

Zeer concreet krijg je heel wat opleidingen rond omgaan met en beter communiceren naar doelgroepen, tendens voor de toekomst in het zwembad maar ook het thema kunstgras wordt dit voorjaar extra onder de aandacht gebracht. Check de volledige brochure.

 

Op maat en op kleine schaal

Daarnaast zorgen we voor aangepaste begeleiding in kleine groepen, én dichtbij. Opleidingen op maat in je gemeente, minitrajecten met 5 gemeenten, of opleidingen voor 10 geïnteresseerden … formules die we meer en meer genegen zijn.

 

Dit voorjaar kiezen we voor begeleidingstrajecten rond master planning, invullen van openbare ruimte, senioren in actie, buurtsport of samenwerking tussen sportclubs. Maar liefst 5 mogelijkheden om je gemeente te laten begeleiden dit voorjaar.

 

Bekijk de nieuwe vormingsbrochure

De vernieuwde vormingsbrochure valt samen met het ISB-tijdschrift van januari in de bus bij alle ISB-leden. Je kan ook extra brochures aanvragen!

 

Bekijk de brochure online

 

Heb je interesse? Bekijk de opleidingen en schrijf in

 

  •  ShareDelen
  • Afdrukken
  • Mail een vriend

    Doorsturen

    Gegevens verzender