Maand van de Sportparticipatie

26 oktober 2020
Maand van de Sportparticipatie

Op maandag 16/11/2020 start de Maand van de Sportparticipatie.

 

Op maandag 16 november 2020 start een maand waarin we meer dan ooit handvaten aanreiken om nog laagdrempeliger te werken en nog meer mensen, ook de minder kansrijke, aan het sporten en bewegen te krijgen in het zwembad, in de sporthal, in de sportclubs en in hun eigen buurt. Ontdek het programma!

 

ISB, het Expertisecentrum Buurtsport en de werkgroep Sportparticipatie besteden in de Maand van de Sportparticipatie extra aandacht aan de kennisdeling, praktijkuitwisseling en infoverstrekking binnen het centrale thema. Dit zowel online als offline, telkens met steun van Sport Vlaanderen.

 

De focus ligt daarbij op zowel grote als kleine gemeenten, eenmansdiensten en grote teams, doorwinterde sportfunctionarissen en starters. We bieden vier weken lang een zeer uitgebreid online aanbod.

 

Op maandag 16 november 2020 gaat de allereerste Maand van de Sportparticipatie van start! We mikken tijdens deze maand op een breed netwerk van sportpromotoren, lesgevers, sportfunctionarissen, buurtsportwerkers, beleidsverantwoordelijken, beheerders, vrijetijdscoördinatoren, sociaal werkers, sportfederaties, vertegenwoordigers van koepelorganisaties, jeugdconsulenten, preventiediensten, kinderopvangcoördinatoren …

  • Deel dit aanbod zeker met je netwerk!
  • Schrijf je via www.isbvzw.be/maand tijdig in voor het uitgebreide aanbod.

De Maand van de Sportparticipatie in 2020 is de vervanger van de 7de Trefdag Sportparticipatie die we helaas niet kunnen laten doorgaan dit jaar.

 

 

  • ´╗┐ ShareDelen
  • Afdrukken