ISB-secretariaat gesloten maar bereikbaar

18 maart 2020

Ook alle vormingen en opleidingen afgelast.

 

In navolging van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, sluit het ISB-secretariaat tijdelijk de deuren. De ISB-medewerkers werken wel verder, waarbij telewerk de norm is. ISB blijft dus telefonisch en via mail bereikbaar. Bij vragen helpen we je dan ook graag verder. 

 

Het spreekt voor zich dat ook alle opleidingen, vormingen en reddersbijscholingen van ISB afgelast blijven, al zeker tot 6 april. Ook het ISB-Congres – normaal op 25 en 26 maart in Antwerpen – gaat dus niet door. Ieders veiligheid en gezondheid staan voorop. Het ISB-team werkt momenteel volop aan mogelijke alternatieven en oplossingen. Uiteraard informeren we jullie wanneer er nieuws is.

 

Met deze maatregelen hopen we samen de verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar. Blijf vooral in beweging, in de mate van het mogelijke en uiteraard volgens de richtlijnen van de regering. In dit artikel krijg je alvast enkele tips om individueel (of in gezinsverband) te blijven sporten. Hoe zet jij je gemeente individueel in beweging in deze tijden? Laat het ons weten op het ISB-Forum.

  •  ShareDelen
  • Afdrukken