Trefdag Sportinfrastructuur op 19 juni

07 mei 2018
Trefdag Sportinfrastructuur op 19 juni

Online een woordje uitleg bij alle sessies. Uitwisselingen, rondleidingen, EHBO, schoonmaaktips, .... een uitgebreid programma voor alle sporthalmedewerkers. 

 

Bekijk de uitnodiging in pdf


Wat heeft jouw gemeente en sportcentrum aan deze trefdag?

Een sporthal is een omgeving vol dynamiek. Nieuwe gebruikers, wisselende uren, meer activiteiten, extra materiaal, ... Geen enkele dag is dezelfde. Er is dus veel materie om over bij te leren en van gedachten te wisselen. We combineren die veelzijdigheid op de werkvloer met de aandacht voor veranderingen in je job, in de gemeente en in de maatschappij. Positief aanpakken van wat verandert, dat is de boodschap.  

 

Ben je zaalwachter, of werk je mee in de administratie? Ben je lid van de schoonmaakploeg of ben je beheerder of sportfunctionaris? We verwachten je op de 3de trefdag sportinfrastructuur! 

 

Voor elk talent op de werkvloer 

We voorzien een programma voor poetspersoneel, technisch personeel en zaalwachters, administratief personeel, beheerders en sportfunctionarissen beheer. Iedere medewerker van je indoor sportcentrum kan vrij kiezen in thema's die relevant zijn voor de uitoefening van zijn of haar job. Zo krijg je een combinatie van een teamdag met een leerrijke bijscholingsdag.

 

Uiteraard zijn beheerders of sportfunctionarissen ook welkom zonder deelname van andere leden van hun team. 

 

Meer info

 

Schrijf in

 

De Trefdag Sportinfrastructuur is een initiatief van de ISB-commissie infrastructuur.


Contact

Van Belle

Lien Van Belle
stafmedewerker
T 03/780.91.07

  • ´╗┐ ShareDelen
  • Afdrukken
  • Mail een vriend

    Doorsturen

    Gegevens verzender