Slotstudiedag sport en bewegen in de publieke ruimte op 5 juni in Leuven: Schrijf in!

08 mei 2018
Slotstudiedag sport en bewegen in de publieke ruimte op 5 juni in Leuven: Schrijf in!

Schrijf in en ontdek hoe jij als sportdienst de sportieve ruimte beter kan invullen en de publieke ruimte sportiever.

 

5 projecten werkten het voorbije jaar aan de inrichting van een buurtplein of aan een verbeterde inrichting van hun sportsite. Na een proces van participatie, ontwerpen en feedback geven, liggen er 5 plannen (bijna) klaar voor uitvoering. We bekijken wat anderen kunnen leren uit die projecten door een slotstudiedag aan te bieden voor de sector. 

 

We hebben het daarbij zowel over sportsites die meer gericht worden naar het grote publiek als over publieke ruimte die bewegingsvriendelijk wordt ingericht. Deze projecten werden begeleid door ISB vzw en VRP in opdracht van de Vlaamse overheid.

 

Aangezien samenwerking tussen ruimtelijke planners en sport- en jeugddiensten in dit soort van projecten cruciaal zijn, willen we de studiedag dan ook opbouwen voor deze verschillende doelgroepen.

 

We stellen de principes voor om tot een goed en beweegvriendelijk concept te komen, toegepast op de gemaakte ontwerpen, en geven je een visie op publieke ruimte voor de toekomst. Zo krijg je concrete tools aangereikt om mee aan de slag te gaan voor toekomstige projecten, op korte termijn en op lange termijn.

 

Datum: dinsdag 5 juni van 10u00 tot 15u30

Locatie: OPEK, Vaartkom 4, 3000 Leuven

 

Meer info

Schrijf in

 

Ook Antwerpen zet in op beweging in de publieke ruimte

Past deze datum niet of zie je het iets groter, dan kan je ook inspiratie opdoen op de studiedag van de Stad Antwerpen over 'Ruimte in beweging' op 17 mei 2018 in Antwerpen. Je vindt alle info hier

Contact

Van Belle

Lien Van Belle
stafmedewerker
T 03/780.91.07

  • ´╗┐ ShareDelen
  • Afdrukken
  • Mail een vriend

    Doorsturen

    Gegevens verzender