Word lid van de nieuwe Denkfabriek Sportbeleid!

26 februari 2018
Word lid van de nieuwe Denkfabriek Sportbeleid!

Stel je kandidaat tegen dinsdag 20 maart.

Heb je al een paar jaar ervaring in lokaal sportbeleid? Wil je hier meer mee doen voor ISB en je collega's in de sector? Dan is de nieuwe ISB-Denkfabriek Sportbeleid iets voor jou!
We zijn op zoek naar kritische geesten die mee vorm willen geven aan acties en producten van ISB. Die situeren zich onder andere op de thema's subsidiereglementen, adviesraden, burgerparticipatie & sportclubondersteuning.

Nieuwe vergadervormen

Via de denkfabriek spelen we ook in op nieuwe manieren van vergaderen. Concreet zullen we 1 à 2 keer per jaar 'in real life' vergaderen. Verder experimenteren we met online vergaderen via Skype, One Note en andere programma's.

 

Geen paniek als je nog geen ervaring hebt met deze vergadervormen. Tijdens de eerste bijeenkomst gaan we stap voor stap aan de slag.

 

Engagement

We verwachten van de leden van de denkfabriek een engagement van 4 contactmomenten per jaar. Omdat we ad hoc tewerk willen gaan, voeren we geen vaste vergadermomenten in. Enkel de kick-off ligt al vast en die zal plaatsvinden eind april in de kantoren van ISB.

Lid worden?

Motiveer in 5 zinnen waarom je deel wil uitmaken van deze Denkfabriek Sportbeleid. Bezorg dit per mail aan één van de stafleden van ISB.

 

 

 

  • ´╗┐ ShareDelen
  • Afdrukken
  • Mail een vriend

    Doorsturen

    Gegevens verzender