Ontdek het nieuwe ISB-vormingsaanbod voor dit voorjaar

02 januari 2018
Ontdek het nieuwe ISB-vormingsaanbod voor dit voorjaar

Bekijk de thema's die jij interessant vindt en stel je eigen vormingsagenda op. 

 

Ben jij klaar voor het nieuwe jaar? Wij staan alvast klaar voor een stevig voorjaar vol uitwisselingsmomenten en (op maat gemaakte) opleidingen en studiedagen. Van inspiratie tot concreet leren…

 

Kleinschalig en op jouw maat

Naast enkele grote studiedagen werken we dit voorjaar vooral met opleidingen op maat, minitrajecten met 5 gemeenten, of opleidingen voor 10 geïnteresseerden … Door de positieve reacties vergroten we nu de focus op kleinschalige, doelgroepgerichte en aangepaste opleidingen.

 

Een opleidingsaanbod op maat van jouw regio, of misschien zelfs voor je eigen stad of gemeente, biedt voor sommige gemeenten een nog betere oplossing. Een minimale verplaatsing en op maat gemaakt van je dienst(en). Binnen elk thema vind je een aantal opleidingen die kunnen aangevraagd worden op maat.

 

Learning labs zijn nieuw dit voorjaar. Neem op voorhand de materie door en kom samen met andere gemeenten die rond hetzelfde thema werken. De begeleide sessies zorgen voor meer inspiratie, uitwisseling rond jouw persoonlijke ervaringen en extra motivatie voor jouw traject!

 

En vind je toch niet helemaal wat je zoekt? Suggesties voor de toekomst zijn zeker welkom. Want wij werken op jouw maat!

 

Bekijk de nieuwe vormingsbrochure

De nieuwe vormingsbrochure valt samen met het ISB-tijdschrift van januari in de bus bij alle ISB-leden. Je kan ook extra brochures aanvragen of je kan de brochure online raadplegen.

 

Heb je interesse? Binnenkort kan je hier voor alles inschrijven!

 

  • ´╗┐ ShareDelen
  • Afdrukken
  • Mail een vriend

    Doorsturen

    Gegevens verzender