Stel je kandidaat als gaststad of -gemeente voor het ISB-congres 2019!

20 november 2017
Stel je kandidaat als gaststad of -gemeente voor het ISB-congres 2019!

We zoeken een congreslocatie in Vlaams-Brabant, Brussel of Limburg.

 

Het ISB-congres is hét jaarlijks groot event voor de lokale sportsector. Elk jaar opnieuw bieden we een tweedaags congres aan in een geschikte locatie én in samenwerking met de gastgemeente.

 

Voor 2019 zijn we nog op zoek naar een congreslocatie in Vlaams-Brabant, Brussel of Limburg. Misschien is er in jouw stad of gemeente een geschikte accommodatie én wil je als vrijetijdsdienst, sportdienst, toeristische dienst … ook graag gastheer zijn voor het congres?

 

De basisvoorwaarden voor een optimale locatie

Wat is er nodig in je gemeente of stad om een ISB-congres te kunnen ontvangen? Een meer gedetaileerd overzicht bestaat uiteraard ook.

 

De congreslocatie is doorlopend beschikbaar van dinsdag tot donderdag (eventueel vanaf maandag) in de 3de week van maart (woensdag en donderdag 20 en 21 maart)

 

De locatie bevat bovendien verschillende grote en kleine ruimtes:

 • Beurs- en lunchzone van minimaal 2.200 m², bij voorkeur in 1 grote ruimte of in 2 gelijkwaardige/aan elkaar palende zalen. Galerijen of kleine zalen zijn niet geschikt.
 • Ruimte voor plenum voor 650 personen (in opbouw of vaste tribune)
 • 8 kleinere zalen voor 30 à 150 personen (verdeling: 2x40p – 4x60p – 2x100p)
 • Diner voor 450 personen
 • (Gratis) parkeergelegenheid & goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer
 • Overnachtingsmogelijkheid in de buurt voor +/- 350 personen

Al deze elementen (uitgezonderd eventueel voor het diner) dienen geïntegreerd te zijn in 1 locatie. De accommodatie kan aan een gunsttarief worden aangeboden aan ISB of de gemeente kan hierin tussenkomen.

 

In samenwerking met de sportdienst en de andere diensten (toerisme, vrijetijd …) bekijken we dan graag hoe een samenwerking mogelijk is voor medewerkers of andere logistieke mogelijkheden.

 

Doe een voorstel

Heb je een voorstel van locatie dat voldoet aan de basisvoorwaarden? Bezorg ons dan voor 11 december al een eerste vorm van interesse. En dan tegen midden januari een concreet voorstel met invulling van de gestelde basisvoorwaarden.

 

ISB bezoekt vervolgens de locaties die voldoen aan de basisvoorwaarden. We kunnen samen het voorstel verfijnen. Eind februari valt de beslissing door de Raad van Bestuur.

 

 Heb je vragen of wil je meer details over de voorwaarden? Neem dan contact op met Lien via onderstaande gegevens. 

Contact

Van Belle

Lien Van Belle
stafmedewerker
T 03/780.91.07

 • ´╗┐ ShareDelen
 • Afdrukken
 • Mail een vriend

  Doorsturen

  Gegevens verzender