De schoolsportinfrastructuur in je gemeente beter benutten?

28 augustus 2017

Ontdek tal van documenten op de ISB-website.

 

In het kader van de opdracht van Sport Vlaanderen ontwikkelde ISB verschillende handige documenten om jou te informeren rond en ondersteunen bij het openstellen van schoolsportinfrastructuur. 

 

Neem eens een kijkje in het dossier openstellen schoolsportinfrastructuur

 

Worstel je met het toezicht of de toegankelijkheid? Lees de artikels over onbemande zalen en altenatieve manieren van toezicht. Wie op zoek is naar voorbeeld overeenkomsten kan hier terecht voor zowel overeenkomsten tussen de school en de gemeente, als de gemeente en de club. Direct bruikbaar!

 

Wil je liever je bestaande overeenkomsten analyseren? gebruik de quickscan om na te gaan of je wel aan alles hebt gedacht. Wie zich wil laten inspireren door goede voorbeelden vindt 10 omschreven cases die je zeker zullen inspireren. 

 

Naast de verslagen van verschillende infosessies vind je er een aantal instrumenten die je op weg kunnen helpen om je schoolsporthallen open te stellen. Voor projecten waar de contacten nog maar net ontstaan zijn, zetten we de voor- en nadelen op een rij en helpen jou de school te overtuigen

 

3 studiedagen in oktober

Vind je hier niet alles wat je nodig hebt? houdt dan de ISBzine in de gaten, want in oktober organiseren we 3 studiedagen rond het openstellen van schoolsportinfrastructuur. 

 

 

 

 

 

  • ´╗┐ ShareDelen
  • Afdrukken
  • Mail een vriend

    Doorsturen

    Gegevens verzender