ISB-Ontmoetingsdag op KV Mechelen, op 23 mei

08 mei 2017
ISB-Ontmoetingsdag op KV Mechelen, op 23 mei

Schrijf nu gratis in en ga in interactie met ons over lokaal sportbeleid.

 

Als ledenvereniging voeren we interactie met onze leden hoog in het vaandel. Op 23 mei nodigen we jullie daarom graag uit om in interactie te gaan over de werking van ISB vzw en over het ondersteuningsaanbod dat we ontwikkelen in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen 2018.

 

Laat je stem horen over bouwstenen en tendensen lokaal sportbeleid

Herinner je nog de bouwstenen en tendensenkaarten die ISB ontwikkelde in 2012? Vele leden gingen hiermee aan de slag in hun gemeente of stad.

 

Met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen 2018 werken we met ISB aan nieuwe instrumenten en ondersteuningsmateriaal. We gaan met jou in interactie over wat de bouwstenen van lokaal sportbeleid moeten zijn en in welke tendensen we jullie moeten ondersteunen. Een boeiende uitwisseling die ook heel leerrijk kan zijn voor je job in je eigen gemeente.

 

Doen we ons werk als ISB goed?

Aan deze ontmoetingsdag is ook een formeel gedeelte gekoppeld: de algemene vergadering van ISB vzw. We presenteren ons Jaaractieplan 2016 en onze Jaarrekening 2016. Krijg inzicht in onze werking en laat je mening hierover gerust horen.

 

Schrijf gratis in en ontdek het AFAS-stadion!

Alle stemgerechtigde ISB-leden kunnen inschrijven. Deelname is gratis.

 

Schrijf nu in (ten laatste op 18 mei). We starten om 13u30. Naast het bovenstaande inhoudelijk programma bieden we een rondleiding in het vernieuwde stadion van KV Mechelen (nieuwe tribunes, business-gedeelte, fitness, kinderkribbe ...), en sluiten we af met een eet-/netwerkmoment. 

Alle praktische info en het hele programma

 

Alle ISB-leden ontvangen via de post een formele uitnodiging voor de Algemene Vergadering.

 

  • ´╗┐ ShareDelen
  • Afdrukken
  • Mail een vriend

    Doorsturen

    Gegevens verzender