Ook een olympisch kampioen in jouw bad?

16 augustus 2016
Ook een olympisch kampioen in jouw bad?

Ontdek onze nieuwe communicatie met Fred Brevet en Pieter Timmers.

 

De peter van onze campagne is alvast tevreden. Niet alleen over zijn olympische resultaten, maar natuurlijk ook over de lopende campagne van zijn vriend Fred Brevet.

 

Nieuwe affiches voor clubs

In juni ontvingen alle clubs van de Vlaamse Zwemfederatie nieuwe affiches om de leerlijn zwemmen te promoten en te volgen.

 

Ook de Vlaamse Zwemfederatie ondersteunt de leerlijn en clubs zullen dus stilaan Fred Brevet introduceren. Clubs zijn natuurlijk al heel lang bezig om te werken rond drijven, pijlen en stuwen. Voor hen verandert er inhoudelijk dus niet zo veel.

 

Het gaat dus meer om een afstemming tussen partners die lokaal moeten worden aangepakt: wie streeft welke doelen na in jouw zwembad? 

 

Bekijk het filmpje van de Antwerpse zwemschool, een samenwerkings verband tussen de stad Antwerpen en de Vlaamse zwemfederatie.


Ontdek ook de 5 andere filmpjes die werden opgenomen in Geel, Torhout, Arendonk, Waregem en Bornem.

 

Volg een opleiding

Didactische bijscholingen voor lesgevers: op weg naar Orka

Na een uiteenzetting van de leerlijn zelf, gaan we in op de concrete oefenstof en de praktische aspecten voor de aanpak in het zwembad. De docenten van Baan 4 zullen de toelichting geven, zowel op het droge als in het water. 

 • maandag 3 oktober in Hulshout 
 • dinsdag 8 november in Ninove 

Schrijf in!

 

Brevetten afnemen binnen de leerlijn zwemmen

Redders en lesgevers nemen de zwembrevetten af. Maar de nieuwe elementen vragen misschien om extra uitleg en een praktische benadering voor afname. 

 • woensdag 14 september in Hasselt
 • vrijdag 14 oktober in Ternat

Schrijf in 

 • ´╗┐ ShareDelen
 • Afdrukken
 • Mail een vriend

  Doorsturen

  Gegevens verzender