Print zelf gepersonaliseerde zwembrevetten!

01 juni 2016
Print zelf gepersonaliseerde zwembrevetten!

Fred Brevet heeft nu ook een printtool en databank voor de opvolging van jouw leerlingen.

 

Vanaf nu kan je gepersonaliseerde zwembrevetten printen met naam, school, leraar, datum ... Veel sneller dan als je ze allemaal handmatig moet schrijven, vooral als het om een groot aantal brevetten gaat. 

 

Bij de start misschien een beetje uitzoeken en testen hoe je dat brevetje juist moet printen, maar eens dat duidelijk is, ben je vertrokken.

  

Beheer de brevetten van de hele klas of school

Je kan ook een lijst van leerlingen, en hun bijhorende brevetten beheren. Zo heb je dus je eigen persoonlijke zwembrevettendatabank

 

Elk brevet dat wordt uitgeschreven wordt bijgehouden. Via de zoekfunctie of via de filters kan je klaslijsten bekomen, gekoppeld aan de laatste behaalde brevetten, leerlingen van de school die een bepaald brevet hebben ....  

 

En je kan klaslijsten importeren of brevettenoverzichten exporteren. Lees daarvoor zeker ook de handleiding op de website. 

 

Voor de nieuwe ISB-zwembrevetten 

Let wel! Dit is geen leerlingvolgsysteem, maar een eenvoudige databank en printprogramma. En het programma is gemaakt op maat van de nieuwe zwembrevetten (dus de oude brevetten kunnen hier niet meer mee geprint worden!).

 

Ga naar print.zwembrevetten.be, registreer en ontdek de mogelijkheden voor jouw zwemlessen, school, klas ... 

  • ´╗┐ ShareDelen
  • Afdrukken
  • Mail een vriend

    Doorsturen

    Gegevens verzender