Kom naar de 2de collegagroep schepenen van Sport op 20 mei in Diest

25 april 2015
Kom naar de 2de collegagroep schepenen van Sport op 20 mei in Diest

Uitwisselen rond praktische thema's en een stand van zaken van Vlaamse dossiers.


Uitwisselen rond praktische thema's

ISB en VVSG organiseren een collegagroep schepenen van Sport om ervaringen en goede praktijken uit te wisselen. We gaan aan de slag rond thema's zoals ondersteunen van sportclubs, laten samenwerken van sportclubs, renovatie van sportinfrastructuur, samenwerking tussen gemeenten rond zwembaden ... of thema's die jullie zelf aanreiken. Dit alles door de bril van schepenen van Sport.

 

Actualiteitsflits

We geven een stand van zaken van Vlaamse dossiers op vlak van sportbeleid: inkanteling sportdecreet in het gemeentefonds, besparingsverwachtingen in lokaal sportbeleid (onderzoek ISB), infrastructuursubsidies minister Muyters ...

 

Schrijf nu in 

Schepenen van Sport uit heel Vlaanderen zijn welkom op 20 mei in Diest. Ontvangst om 15u30 en start om 16u. Einde voorzien om 19u. Er worden broodjes voorzien.

 

Let op ! Deze collegagroep vindt wel degelijk plaats op woensdag 20 mei (en niet op 3 juni zoals verkeerdelijk aangekondigd in het recente Vlaams Tijdschrift voor Sportbeheer)

 

Schrijf in

 

Deze bijeenkomst is een concrete actie binnen het samenwerkingsverband van ISB en VVSG. In het najaar van 2014 ging een eerste collegagroep door. In het najaar van 2015 plannen we een sessie in de omgeving van Gent.

  • ´╗┐ ShareDelen
  • Afdrukken
  • Mail een vriend

    Doorsturen

    Gegevens verzender