Kennisdeling door en met ISB-Master Partners

 

Samen met een aantal van onze ISB-Master partners zetten we een online aanbod op met interessante themaworkshops voor medewerkers van het lokaal sportbeleid, en dit van 14 tot 23 oktober 2020.
Bedrijven hebben heel wat kennis in huis en zijn mee met de laatste nieuwigheden en trends. Die kennis willen we graag met jullie laten delen.

Wil je één sessie uitpikken? Of kies je er voor om je voormiddag in te kleuren met een thema zoals zwembaden, binneninrichting, buiteninrichting, buiten sporten en bewegen, Covid-19 ... Aan jou de keuze. Het is de je kans om op een korte tijd verschillende insteken te krijgen of om te kijken welk nieuw materiaal er op de markt is.


Daarnaast kan je in elke sessie ook vragen over iets waar jij dagelijks mee bezig bent of waar je een nieuw project moet voor opstarten. 

De partners stellen een thema voor, maar zullen uiteraard graag helpen bij vraagstukken over datgene wat hun corebusiness is. Denk daarbij aan info rond sportvloeren, sanitaire installaties of het snel realiseren van sportaccommodaties. Wil je graag je vragen vooraf al stellen, dan kan dat ook door te mailen naar Lien. De vragen kunnen dan doorgespeeld worden naar de betrokken sprekers en partners. 

 

Praktisch

Het is een online aanbod via Teams.
Daags voordien krijg je de deelnemerslink voor de sessies die je gekozen hebt.
Ben je al ingeschreven, maar wil je nog extra sessies volgen, laat het ons weten, en dan zorgen we dat je ook in die sessie nog toegevoegd wordt.  

 

Schrijf in


Wanneer?

  • woensdag 14 oktober 2020
  • vrijdag 16 oktober 2020
  • dinsdag 20 oktober 2020 tot vrijdag 23 oktober 2020

Tijdstip?

Van 9u30 tot 12u00.


Prijs?

Gratis voor ISB-leden

15 euro voor niet-leden (eenmalige prijs voor 1 tot 16 workshops)


Organisatie

ISB vzw
  • ´╗┐ ShareDelen
  • Afdrukken