145.000 euro voor jouw Slim in de Stad-project

08 augustus 2019
145.000 euro voor jouw Slim in de Stad-project

De projectoproep loopt nog tot en met 7 oktober.

 

Een slim concept uitdenken, da’s minstens even belangrijk als een slimme uitvoering ervan. Daarom lanceert Vlaams minister Liesbeth Homans een nieuwe projectoproep Slim in de Stad. Zo wil ze steden met een innovatief en experimenteel concept belonen.

 

Technologische innovatie

Het is de bedoeling om te focussen op nieuwe uitdagingen of uitdagingen waarop tot nog toe geen beslissend antwoord geformuleerd kon worden. Slim in de Stad-projecten spelen dus in op specifieke stedelijke uitdagingen en ze gebruiken technologische innovatie of (open) data. Tot slot speelt ook de samenwerking met andere steden en gemeenten, bedrijven of onderzoeksinstellingen een belangrijke rol.

 

Voor 2019 is er een subsidiebedrag beschikbaar van 435.000 euro, oftewel minimaal 145.000 euro per project. Elke centrumstad of de VGC kan maximaal 1 concept indienen. Werk je samen met andere steden of gemeenten? Dan kan je er 1 extra indienen.

 

Goedgekeurde projecten moeten binnen de 3 jaar gerealiseerd worden. Voor een subsidie in het kader van de oproep Slim in de Stad is ook minstens 30% cofinanciering nodig. Dat kan gaan om investerings-, personeels- of werkingsmiddelen.

 

Indienen?

Klik hier voor meer info en om je voorstel in te dienen. Dat kan nog tot en met 7 oktober (17u00).

 

Kennisbank_web.jpgOp zoek naar sportieve inspiratie voor jouw project? In de ISB-Kennisbank vind je tal van praktijkvoorbeelden en tips over sportinfrastructuur.

  • ´╗┐ ShareDelen
  • Afdrukken