Winnaar Super Bowl traint in Veldeman hal

13 maart 2018
Winnaar Super Bowl traint in Veldeman hal

De stalen structuur biedt het hele jaar door optimaal comfort. 

 

Op 4 februari wonnen de Philadelphia Eagles de Super Bowl, het belangrijkste sportevenement van de VS. De Philadelphia Eagles versloegen de winnaar van vorig jaar, de New England Patriots, met 41-33 na een spannende slotfase. Hoewel het al de derde keer was dat de Eagles tot in de finale van de NFL geraakten, was het pas de eerste keer dat ze de Vince Lombardi Trophy konden binnenhalen.


En dat werd meegevierd bij Veldeman, want de winnaars van de Super Bowl trainen al 16 jaar in een indoor hal van Veldeman! Universal Fabric Structures, ons dochterbedrijf, ontwierp en installeerde de indoor trainingsfaciliteit in 2002. Sindsdien speelt de faciliteit een belangrijke rol in de trainingen van de Eagles en heeft ze de barre weersomstandigheden van zuidoostelijk Pennsylvania weerstaan.

 

De stalen structuur, die bedekt werd met een PVC zeildoek, is 60m breed en 90m lang en werd voorzien van een compleet HVAC-systeem dat het hele jaar door optimaal comfort garandeert. Een groot verschil met de blaashaal die de Eagles ervoor gebruikten en die altijd koud en vochtig was.

 

VELDEMAN STRUCTURE SOLUTIONS 

Industrieterrein Vostert 1220
3960 Bree
T 089/47.31.31

www.veldemangroup.com

sport@veldemangroup.com

  • ´╗┐ ShareDelen
  • Afdrukken