Wintersport is sport van het jaar 2014

03 februari 2014
Wintersport is sport van het jaar 2014

In het Sochi-huis in Liedekerke kan je genieten van wintersportinitiaties, -demo’s en galawedstrijden. 

 

Tot vorig jaar ging deze actie door het leven als Sporttak in de Kijker. De naam is echter het enige wat verandert. Voor de actie Sport van het jaar werkt Bloso nog steeds nauw samen met de betrokken federaties om hun sport(en) meer bekend te maken bij het grote publiek. Dit jaar zijn dat de Belgium Curling Association (BCA), de Belgische Federatie voor Bobslee en Skeleton (BFBS), de Koninklijke Belgische Snelschaatsfederatie (KBSF), de Koninklijke Belgische IJshockeyfederatie (KBIJF), Parantee, Sneeuwsport Vlaanderen en de Vlaamse Kunstschaatsenbond (VKSB).

 

Het officiële startschot voor de actie valt samen met de start van de Olympische Winterspelen in Sochi op 7 februari 2014.

 

Tijdens de Olympische Winterspelen (van 7 tot 23 februari) kun je in het Bloso-centrum Liedekerke terecht in het Sochi-huis. Met het Sochi-huis wil Bloso de Olympische Winterspelen van Sochi naar Liedekerke brengen. Bezoekers kunnen er genieten van wintersportinitiaties, -demo’s en galawedstrijden. Tevens kunnen alle supporters hier terecht om live de Spelen te volgen op een groot scherm.

 

Zijn er in jouw buurt wintersportclubs actief of ben je op zoek naar wintersportaccommodatie? In de Sportdatabank Vlaanderen vind je vast en zeker wat je zoekt.

 

Meer info: www.sportvanhetjaar.be

 

  •  ShareDelen
  • Afdrukken