Recreatiedomeinen organiseren samen Putteke Winter

21 november 2016
Recreatiedomeinen organiseren samen Putteke Winter

Geniet deze winter zelf van sprookjesachtige winterwandelingen in onze verschillende domeinen. Niet te missen!

 

Ooit begonnen in Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, is Putteke Winter ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde tijdens de koudste maanden van het jaar. Verschillende domeinen hullen zichzelf in een magische sprookjessfeer tijdens deze gezellige winterwandeling. De wandeling wordt sfeervol verlicht en onderweg kom je langs mysterieuze figuren, prachtige wintervertellingen en knappe vuurshows. Bij live muziek geniet je van een lekkere chocolademelk, glühwein of jenever.

 

Provinciedomein Kessel-Lo en Het Vinne beten al de spits af. Traditiegetrouw organiseert De Schorre het eerste weekend van december 2 dagen lang Putteke Winter. Datzelfde weekend kun je ook terecht in De Gavers in Harelbeke en in provinciedomein Halve Maan. Ook De Lilse Bergen en het Zilvermeer organiseren Putteke Winter in december. Provinciedomein Huizingen sluit Putteke Winter af in januari 2017.

 

Laat je betoveren

Vorig jaar kregen de domeinen in totaal maar liefst 70.000 bezoekers over de vloer! Ieder domein geeft zijn eigen invulling aan het evenement maar de basis blijft hetzelfde: gezellig genieten tijdens een sfeervolle winterwandeling waarbij je het domein op een andere, sprookjesachtige manier leert kennen. Laat je betoveren en verwarmen, en bezoek deze winter dus zeker het domein in jouw buurt!

 

Een volledig overzicht van de locaties en animatie vind je op www.puttekewinter.be. Trek zeker warme kledij en stevig schoeisel aan!

 

  • ´╗┐ ShareDelen
  • Afdrukken
  • Mail een vriend

    Doorsturen

    Gegevens verzender