Project 'Sport na de bel', in gesprek met Schoolmakers!

23 februari 2021
Project 'Sport na de bel', in gesprek met Schoolmakers!

Beluister onze nieuwste podcastaflevering over het project 'Sport na de bel'.

 

Waarom moet je een speelplaats in vier delen of waarom is een ‘regiegroep’ een fijn instrument voor leerlingenparticipatie? Ahja en ‘tussentijd’, waarom is dat nu nodig in het opbouwen van relaties? Meer weten? Beluister dan deze podcast van een kleine 45 minuten. 

 

Roel Noukens, projectbegeleider ‘Sport na de bel’ bij ISB, gaat in gesprek met Lydwin Bulckens, procesbegeleider bij Schoolmakers. In het kader van het Vlaams project ‘Sport na de bel’ en in opdracht van ISB, zorgde Schoolmakers voor een begeleidingstraject op maat in twee scholen. De bedoeling was om het draagvlak voor naschools sporten en bewegen en leerlingenparticipatie te verhogen in de school, maar ook om de relatie met partners uit het Lerend Netwerk duurzamer en sterker te maken. In deze podcast blikken we terug met aandacht voor geleerde lessen, concrete voorbeelden en tips!

 

Beluister deze podcastaflevering van de 'ISB-Podcast' via volgende kanalen of kom meer te weten over dit onderwerp tijdens sessie 15 (Opzetten van samenwerkingen voor naschools sporten en bewegen) op het ISB-Congres op donderdag 11 maart 2021.

  •  ShareDelen
  • Afdrukken