Start to Swim in jouw zwembad!

starttoswim.comNieuw promotiemateriaal! 

Met de folder 'Mijn stappenplan bij de organisatie van een S2S-aanbod' kan je in 9 stappen een aanbod opzetten. Je vindt er tips en tricks om vandaag mee aan de slag te gaan.


De waterbestendige trainingsfiches 250m en 1.000m, in een handig A5-formaat, kan je gebruiken in een natte omgeving en zelfs nat op een startblok hangen. Elke training staat op een aparte fiche.

Lees het artikel: 'Aan de slag met het stappenplan en de trainingsfiches van Start to Swim'.

 

Er zijn ook nieuwe t-shirts voor begeleiders.


Bekijk de nieuwe publiekswebsite!

Bestel promotiemateriaal

Nieuws!

Misschien ontving je  reeds een mailtje van een geïnteresseerde zwemmer die zocht via de website. Ondertussen heeft de UiTdatabank de
zoektermen uitgebreid met 'Start to Schoolslag', 'Start to Crawl' en 'Start to Triatlon'. Handig toch!

 

Maar we willen meer: bezorg ons via de gegevens onderaan enkele leuke getuigenissen, tips of catchy uitspraken van deelnemers. Wij gebruiken ze om de website te verfraaien en nog meer mensen te overtuigen zich in te schrijven.

Waarom Start to Swim? 

Recratief baantjeszwemmen met een haalbaar einddoel, bij voorkeur onder begeleiding van een gekwalificeerd lesgever. Met Start to Swim heb je een geweldige tool in handen voor verschillende doelgroepen: senioren, ouders, recreatieve sporters ... 


Geef meer uitstraling aan het klassie wekelijkse uurtje baantjeszwemmen en surf mee met de dynamische uitstraling van Start to Swim voor je zwembad. Zet een community op die de sportieve meerwaarde zoekers aantrekt. Zwemmen met gelijkgestemden werkt zeer motiverend.

 

Voorwaarde voor de deelnemers om te starten is dat men 25m kan zwemmen.

Start to Swim organiseren in 3 stappen

 1. Vraag je folder Start 2 Swim  - Start 2 plan aan. 
 2. Geef via de UiTdatabank jouw lessenreeksen in zodat ze verschijnen op www.starttoswim.com. Daar vinden zwemmers trainingsschema's, info en een overzicht van de lessenreeksen in Vlaanderen. Bekijk de handleiding voor invoer in de UiTdatabank
 3. Bestel gratis promotiemateriaal via het bestelformulier. Stuur het terug via F 03/780.91.09 of rozemarijn.vanmeirvenne@isbvzw.be. Er zijn folders met trainingsschema's, affiches met witruimte, diploma's 250m - 1.000m en witruimte, nieuwe T-shirts voor de begeleider en een fietszadelhoes.

Publicatie Start to Swim

Publicatie Start to Swim

ISB verleende haar medewerking aan de publicatie van Lannoo rond Start to Swim. Je kan deze boeken echter ook te koop aanbieden in jouw zwembad. Koop ze bij ons aan zeer voordelige tarievenzolang de voorraad strekt.

Keep on swimming

En wat na de 1.000 m? Stel de zwemmers trimzwemmen voor. Controlekaarten en brevetten Trimzwemmen 3 km, 5 km, 10 km, 25 km, 50 km en 100 km zijn te koop in de webshop.

Meer info

Artikel 'Start to Swim in clubverband of op eigen tempo': 2 formules en cases om relatief eenvoudig Start to Swim te organiseren in je zwembad, zonder al te hoge kosten. Met succesfactoren en valkuilen.

 

Presentatie over de organisatie van Start to Swim

 

Lees het onderzoek 'Start to...'-initiatieven, een analyse van de deelnemer

 

Meer over zwempromotie in de ISB-Kennisbank

 

 • ShareDelen
 • Afdrukken
 • Mail een vriend

  Doorsturen

  Gegevens verzender