Start to Swim in jouw zwembad!

NIEUW NIEUW NIEUW

 

Eind juli is er een opvallende display beschikbaar om de waterbestenidge trainingsfiches S2S  op te zetten. De recreatieve zwemmer wordt zo aangespoord om een leuke training te kiezen op eigen tempo.  De display is 1m50 hoog op 60 cm breed, recto gedrukt op kunststof paneel spatwaterbestendig (niet om onder de douche te houden of in het water te zetten). Zet de display goed in het zicht op de kade en voorzie 'rustig' - 'gemiddeld' - en  'snelle' banen. De redder is het aanspreekpunt voor tips en tricks. De zwemmer neemt een fiche en plaatst deze na afloop terug in het bakje.

Vraag je gratis display aan, af te halen op ISB of port te betalen 

Zolang de voorraad strekt.


 Start vandaag !

 • Bestel de folder 'Mijn stappenplan bij de organisatie van een S2S-aanbod' en zet  in 9 stappen een aanbod opzetten. Je vindt er tips en tricks om vandaag mee aan de slag te gaan.
 • De waterbestendige trainingsfiches 250m en 1.000m, in een handig A5-formaat, kan je gebruiken in een natte omgeving en zelfs nat op een startblok hangen. Elke training staat op een aparte fiche. Bestel ze gratis en stel ze ter beschikking voor de individuele zwemmer en in groepslessen.
 • Ontvang  je  gratis t-shirts voor de begeleider.

 

Waarom Start to Swim in je zwembad?

 • Recratief baantjeszwemmen met een haalbaar einddoel, bij voorkeur onder begeleiding van een gekwalificeerd lesgever. Met Start to Swim heb je een geweldige tool in handen voor verschillende doelgroepen: senioren, ouders, recreatieve sporters ... 
 • Geef meer uitstraling aan het klassie wekelijkse uurtje baantjeszwemmen en surf mee met de dynamische uitstraling van Start to Swim voor je zwembad. Zet een community op die de sportieve meerwaarde zoekers aantrekt. Zwemmen met gelijkgestemden werkt zeer motiverend.
 •  Voorwaarde voor de deelnemers om te starten is 25m kunnen zwemmen.

Start to Swim organiseren in 3 stappen

 1. Vraag je folder Start 2 Swim  - Start 2 plan aan. 
 2. Geef via de UiTdatabank jouw lessenreeksen in zodat ze verschijnen op www.starttoswim.com. Daar vinden zwemmers trainingsschema's, info en een overzicht van de lessenreeksen in Vlaanderen. Bekijk de handleiding voor invoer in de UiTdatabank  
 3. Bestel gratis promotiemateriaal via het bestelformulier. Stuur het terug via F 03/780.91.09 of rozemarijn.vanmeirvenne@isbvzw.be. Er zijn folders met trainingsschema's, affiches met witruimte, diploma's 250m - 1.000m en witruimte, nieuwe T-shirts voor de begeleider en 

Publicatie Start to Swim

Start to Swim voor bedrijven


Publicatie Start to Swim

 • ISB verleende haar medewerking aan de publicatie van Lannoo rond Start to Swim. Je kan deze boeken ook te koop aanbieden in jouw zwembad. Koop ze bij ons aan zeer voordelige tarieven zolang de voorraad strekt.

Keep on swimming

 • En wat na de 1.000 m? Stel de zwemmers trimzwemmen voor. Controlekaarten en brevetten Trimzwemmen 3 km, 5 km, 10 km, 25 km, 50 km en 100 km zijn te koop in de webshop.

Meer info

 

 

 • ShareDelen
 • Afdrukken
 • Mail een vriend

  Doorsturen

  Gegevens verzender