Nieuwe brevetten voor baantjeszwemmers

21 november 2016
Nieuwe brevetten voor baantjeszwemmers

De tijd is rijp om als sportdienst een aanbod op te zetten voor baantjeszwemmers, in het kader van levenslang sporten!

 

Ken je het 'trimzwemmen' nog? Het idee is gebleven, maar de naam is veranderd. Nu zijn er brevetten voor baantjeszwemmen

 

Zwemmers sparen enkele trainingen lang, enkele weken, lang of maandenlang voor dat ene brevetje van 3km, 5km, 10km, 25km of zelfs 50 km.

 

Hoe kan je als sportdienst hier mee aan de slag?

  • Voorbeeld 1 // Organiseer Start to Swim, zo leer je de deelnemers 1 km zwemmen. Organiseer na de lessenreeks voor deze groep uurtjes voor baantjeszwemmers. Laat hun kilometers noteren door de lesgever of redder.

  • Voorbeeld 2 // Promoot levenslang zwemmen in het zwembad. Geef aan dat ze kunnen sparen voor een brevet door elke zwembeurt de kilometers door te geven aan de redder.

  • Voorbeeld 3 // Overleg met de zwemvereniging om het baantjeszwemmen in hun aanbod op te nemen. Of wie weet willen ze wel een brevettenmoment organiseren waarbij ze kiezen tussen een 1500m-brevet met een bepaalde zwemstijl of een baantjeszwembrevet van 3km.  

Uiteraard zijn er nog veel andere mogelijkheden volgens de werking van je eigen zwembad, en van de vereniginingen in je zwembad. 

 

Hoe kilometers sparen?

We hebben gekozen om geen spaarkaarten meer aan te maken, om de eenvoudige reden dat het veel handiger is om een lijst aan te leggen in het zwembad, of om de afstanden digitaal bij te houden. 

 

Bestel brevetten voor baantjeszwemmen

 

 

  • ´╗┐ ShareDelen
  • Afdrukken
  • Mail een vriend

    Doorsturen

    Gegevens verzender