Opgelet! Nieuwe datum voor Trefdag Sportinfrastructuur

18 februari 2020

Op 16 juni in Beveren.

 

De tweejaarlijkse Trefdag Sportinfrastructuur komt eraan. Maar let op, we hebben er een nieuwe datum voor: dinsdag 16 juni 2020. Zo kunnen jullie die donderdag (de oorspronkelijke datum voor de trefdag) allemaal supporteren voor onze Rode Duivels, in hun duel tegen Denemarken op het EK.

 

Het sportcomplex van Beveren-Waas is deze keer de uitvalsbasis. De uitgebreide sportsite leent zich perfect voor extra bezoeken en rondleidingen binnen wandelafstand. Ook het complex zelf is een voorbeeld van een herinrichting en benutten van sportieve ruimte, gekoppeld aan een nieuwe topvolleybalhal.

 

Nu sportinfrastructuur vooraan op de agenda staat, zowel lokaal als Vlaams, het ideale moment om iedereen weer mee te krijgen. Van de schepen van Sport tot de zaalmedewerkers en de beheerders. We maken tijd voor nieuwe tendensen in sportinfrastructuur en zorgen voor praktijkgerichte info, met voldoende ruimte voor uitwisseling met andere diensten en lokale besturen. De ISB-commissie Sportinfrastructuur is volop bezig met de voorbereidingen om de trefdag op maat te organiseren.

 

Dus noteer in je agenda, voor jou alleen of voor je hele team: dinsdag 16 juni van 9u00 tot 16u30 in Beveren-Waas.

  • ´╗┐ ShareDelen
  • Afdrukken