Platform Sportclubondersteuning

Sportclubondersteuning is volop in evolutie. De manier waarop we sportclubs vandaag en in de toekomst moeten ondersteunen, verandert. Er is een heleboel kennis en expertise rond sportclubondersteuning aanwezig maar deze blijft vaak onder de radar. Bovendien kennen sportfederaties en -diensten elkaar nog te weinig.

Uitwisselen, kennis delen en netwerken

Het doel van het Platform Sportclubondersteuning is kennis, goede praktijken en ervaringen rond sportclubondersteuning aan te reiken en met elkaar te delen en om elkaar beter te leren kennen.

 

Het platform wordt voorbereid met een werkgroep bestaande uit sportclubondersteuners uit sportfederaties en sportdiensten. De inhoud van de bijeenkomst wordt bepaald door interesses die de deelnemers zelf aangeven.

 

Het Platform Sportclubondersteuning wordt halfjaarlijks georganiseerd. 

Het Platform Sportclubondersteuning is een gezamenlijk initiatief van ISB en VSF (Vlaamse Sportfederatie) en richt zich naar alle organisaties en personen die betrokken zijn bij sportclubondersteuning, en in het bijzonder naar medewerkers van sportdiensten en sportfederaties.  •  ShareDelen
  • Afdrukken
  • Mail een vriend

    Doorsturen

    Gegevens verzender