Zelf aan de slag met de ISB-bouwstenen lokaal sportbeleid

20 november 2017
Zelf aan de slag met de ISB-bouwstenen lokaal sportbeleid

Gebruik de presentatie in je werkgroep, voor de adviesraad sport, voor collega-diensten ...

Enkele weken geleden verspreidde ISB de brochure 'Zet je gemeente in beweging' met 5 bouwstenen voor een sterk lokaal sportbeleid.

 

De brochure wil input geven voor sportbeleidskracht in aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Sportbeleidskracht voor de sportactoren in gemeente en steden; én de sportbeleidskracht tonen bij andere beleidsdomeinen om in sport een waardevolle partner te zien voor hun eigen beleidsdomein.

 

Zelf aan de slag met de powerpoint

De brochure met de 5 bouwstenen is nu vertaald in een een handige powerpoint. Ga er zelf mee aan de slag in je werkgroep, op de sportraad of een andere adviesraad, op een Algemene Vergadering, op een vergadering met collega-diensthoofden, als schepen naar collega-schepenen of gemeenteraadsleden, op burensportdiensten of regiovergaderingen ...

Extra brochures nodig?

Wil je extra brochures voor het bestuur van je sportraad, voor het schepencollege, voor een overleg binnen je lokaal partijbestuur, voor een overleg met het MAT of diensthoofden ... ?

 

Zolang de voorraad strekt kan je een kleine hoeveelheid (tot 10-15 ex of minder) gratis bijbestellen of verkrijgen op het ISB-kantoor. Stuur een mailtje met het gewenste aantal, beoogde doelpubliek én gelegenheid waarop je ze wenst te verdelen naar secretariaat@isbvzw.be

 

Dit ondersteuningsmateriaal werd gerealiseerd door ISB en het Expertisecentrum Buurtsport met steun van Sport Vlaanderen.

 

  • ´╗┐ ShareDelen
  • Afdrukken
  • Mail een vriend

    Doorsturen

    Gegevens verzender