Webtool om je indicatoren bij te houden en te vergelijken

03 maart 2014
Webtool om je indicatoren bij te houden en te vergelijken

Op www.mijnsportindicatoren.be kan je gemakkelijk de evolutie van een indicator in je gemeente in beeld krijgen en zelfs vergelijken met soortgelijke gemeenten!

 

ISB ontwikkelde in navolging van de brochure ‘Indicatoren Lokaal Sportbeleid’ en het bijhorende Excel-rekenblad een handige webtool om een aantal indicatoren makkelijk bij te houden. Als sportdienst kan je deze tool gebruiken als werkinstrument voor de indicatoren die al formeel in het meerjarenplan staan of als werkinstrument complementair met het meerjarenplan.

 

Via www.mijnsportindicatoren.be kan je de indicatoren die in de brochure met een ster aangeduid staan gemakkelijk opvolgen en de evolutie in beeld brengen. Bovendien kan je – indien je dat wenst – de resultaten ook vergelijken met gelijkaardige gemeenten. Je zal jouw cijfers direct na het invullen aan de hand van een grafiek kunnen vergelijken met gemeenten uit jouw provincie, inwonersklasse, gebiedsindeling en indien van toepassing de centrumsteden.

 

Testfase tot juni 2014 

Om jou alvast kennis te laten maken met deze gratis tool – de eerste gegevens kan je pas in 2015 invullen – bouwen we een testfase in. Vanaf nu tot en met 15 juni 2014 kan je www.mijnsportindicatoren.be volop uitproberen. Vul gerust fictieve gegevens in voor verschillende jaartallen en ondervind zelf hoe gemakkelijk je de gegevens kan invullen, je de evolutie van een indicator in je eigen gemeente in beeld krijgt en je zelfs een vergelijking krijgt ten opzichte van soortgelijke gemeenten! Probeer de webtool maar naar hartelust uit, je kan niets verkeerd doen. Op 16 juni verwijderen we immers alle testgegevens zodat we voor de echte start met een schone lei kunnen beginnen.

 

Gebruik je eigen login 

We hebben natuurlijk ook een beveiliging ingebouwd zodat niet eender wie gegevens voor jouw stad of gemeente kan invullen. Jouw logingegevens ontving je vorige week donderdag in je mailbox. Niets ontvangen? Neem contact op met ISB via T 03/780.91.06 of marjolein.vanpoppel@isbvzw.be.

 

ISB hoopt je met www.mijnsportindicatoren.be een handig hulpmiddel aan te bieden om de komende beleidsperiode lokaal aan de slag te gaan met de indicatoren voor sport.

  • ´╗┐ ShareDelen
  • Afdrukken