Kiest jouw jeugddienst voor Buurtsport?

12 februari 2018

Vorm een tandem met je jeugddienst voor het VVJ- en/of ISB-Congres.

 

Buurtsport is een methodiek die best dienstoverschrijdend aangepakt wordt. Op het ISB-congres, maar ook op de komende VVJ vormingstweedaagse, kan je, samen met je jeugddienst, hier dieper op ingaan. Vorm een tandem met je jeugddienst en andere relevante lokale partners en laat je inspireren.

 

Op de 2daagse van VVJ kan je kiezen voor de sessie 'De rol van Buurtsport in sociale inclusie van jongeren'. Doe mee en ontdek de potentiele meerwaarde van de methodiek Buurtsport in jouw vrijetijdsaanbod. Een interactieve keuzesessie waarin het Expertisecentrum Buurtsport en het CATCH-onderzoeksteam jou meenemen doorheen de methodiek Buurtsport. 

schrijf in (donderdag 8 maart 2018, dag 2)

 

Natuurlijk kan je ook op het ISB congres meer te weten komen over Buurtsport:

Je kan ook bij het Expertisecentrum Buurtsport terecht voor een duw in de rug bij je start to Buurtsportplannen. Je kan ook kiezen voor ‘learning lab visietool en Bouwstenen Buurtsportbeleid’ of ‘learning lab Quickscan Buurtsport’.

 

Graag bij jou in de buurt? Laat het ons weten! Ook dinsdag 26 juni 2018 mag je blokkeren in je agenda, op die dag kies je best voor het Buurtsport zomertreffen in Kortrijk, Europese Sportstad 2018.

 

Nog meer specifieke vragen, contacteer Piet!

  •  ShareDelen
  • Afdrukken
  • Mail een vriend

    Doorsturen

    Gegevens verzender