Uitdaging X, ga ervoor!

10 december 2012

Meer dan 200 aanwezigen deden inspiratie op op de Trefdag Sportparticipatie. Bekijk de foto's!

 

Op donderdag 6 december waren meer dan 200 aanwezigen te gast in het Sport-&Jeugdcomplex van Lokeren op 'Uitdaging X, een laagdrempelig sportbeleid in actie', de derde trefdag sportparticipatie van ISB. Bekijk het fotoalbum!

 

Met een boeiende mix van 17 diverse keuzesessies en eigen kijk van trendwatcher Tom Palmaerts werden de aanwezigen getrakteerd op heel wat informatie, praktijktips, inspiratie, nuttige contactgegevens en meer van dat fraais.

 

Van TV naar ISB

Na de opening van de Lokerse schepen van sport Jerome Van Doorselaer en de verwelkoming van Mieke Vandemeulebroeke (diensthoofd sportdienst Ronse en voorzitter ISB werkgroep sportparticipatie) gaf Tom Palmaerts een uiteenzetting over hedendaagse evoluties bij jongeren. Palmaerts was de avond voor de trefdag nog te zien in het TV-programma Cafe Corsari en was in het weekend dat er op volgde één van de sprekers op het congres van STIMA (stichting marketing).

 

Tsjak tsjak tsjak

Vanaf 10u30 werd het een drukte van jewelste. Er gingen steeds 5 keuzesessies op hetzelfde moment door. De deelnemers die kozen voor een mix van korte keuzesessies van 45minuten konden vlot van het ene thema naar het andere zappen.

 

De presentaties en conclusies van de keuzesessies komen eind december'2012 online. In het ISB-tijdschrift dat eind februari'2013 in de bus valt kan je een volledige review lezen. We hopen daarmee iedereen nog wat extra slagkracht te geven om er ook in de toekomst voor te zorgen dat aandacht voor kansengroepen en laagdrempelig sporten en bewegen zijn plaats heeft in het lokale sportbeleid. Uitdaging X, ga ervoor!

 

ISB wil via deze weg nogmaals sportdienst Lokeren bedanken voor het ter beschikking stellen van de prima accomodatie, de leden van de ISB-werkgroep sportparticipatie voor de stevige inhoudelijke en praktische inbreng, alle (praktijk)sprekers voor de interessante keuzesessies en natuurlijk ook alle sportdienst- en andere medewerkers die aanwezig waren!

  • ´╗┐ ShareDelen
  • Afdrukken
  • Mail een vriend

    Doorsturen

    Gegevens verzender