Over Sportparticipatie en Buurtsport

Op deze tweejaarlijkse trefdag krijg je handvaten aangereikt om nog laagdrempeliger te werken en nog meer mensen, ook de minder kansrijke, aan het sporten en bewegen te krijgen in het zwembad, in de sporthal, in de sportclubs en in hun eigen buurt.

 

Sprekers komen je met veel enthousiasme iets vertellen, iets leren of met iets helpen, telkens met veel mogelijkheid voor uitwisseling en netwerking. De focus ligt daarbij op zowel grote als kleine gemeenten, eenmansdiensten en grote teams, doorwinterde sportfunctionarissen en starters.

 

Met steun van Sport Vlaanderen.

Waar en wanneer?

De volgende editie vindt plaats in het najaar van 2020. Meer praktische informatie volgt later. 

Voor wie?

Op wie mikken we? Een breed netwerk van sportpromotoren, lesgevers, sportfunctionarissen, buurtsportwerkers, beleidsverantwoordelijken, beheerders, vrijetijdscoördinatoren, sociaal werkers, sportfederaties, vertegenwoordigers van koepelorganisaties, jeugdconsulenten, preventiediensten, kinderopvangcoördinatoren … Iedereen is meer dan welkom!


De inschrijvingen werden afgesloten op 242 deelnemers.

 

Vorige edities

"Over Sportparticipatie en Buurtsport", 6de trefdag, is een organisatie van de werkgroep sportparticipatie i.s.m. het ISB-team en het Expertisecentrum Buurtsport.

Met steun van Sport Vlaanderen.

  •  ShareDelen
  • Afdrukken