Trefdag Sportparticipatie

Op deze tweejaarlijkse trefdag krijg je handvaten aangereikt om nog laagdrempeliger te werken en nog meer mensen, ook de minder kansrijke, aan het sporten en bewegen te krijgen in het zwembad, in de sporthal, in de sportclubs en in hun eigen buurt.

 

Sprekers komen je met veel enthousiasme iets vertellen, iets leren of met iets helpen, telkens met veel mogelijkheid voor uitwisseling en netwerking. De focus ligt daarbij op zowel grote als kleine gemeenten, eenmansdiensten en grote teams, doorwinterde sportfunctionarissen en starters.

 

De volgende editie vindt plaats op donderdag 6 december 2018 in Brussel (Herman Teirlinckgebouw, 10min wandelen vanaf Brussel-Noord).

Voor wie?

Op wie mikken we? Een breed netwerk van sportpromotoren, lesgevers, sportfunctionarissen, buurtsportwerkers, beleidsverantwoordelijken, beheerders, vrijetijdscoördinatoren, sociaal werkers, sportfederaties, vertegenwoordigers van koepelorganisaties, jeugdconsulenten … Iedereen is meer dan welkom!

Vorige edities

Bekijk de presentaties en conclusies van de 5de Trefdag sportparticipatie op 1 december 2016 in Sint-Niklaas.

 

Bekijk de presentaties en conclusies van de 4de editie in 2014 in Mechelen.

Bekijk de foto's

 

Bekijk de presentaties en conclusies van de 3de editie in 2012 in Lokeren.

De 6de Trefdag Sportparticipatie is een organisatie van de werkgroep sportparticipatie i.s.m. het ISB-team, het Expertisecentrum Buurtsport en de Vlaamse overheid.

  • ´╗┐ ShareDelen
  • Afdrukken
  • Mail een vriend

    Doorsturen

    Gegevens verzender