Toon de impact van je werk

29 mei 2020

Schrijf je in voor een exclusieve webinar.

 

“Hoe maak ik de maatschappelijke impact van een project zichtbaar?” Een vraag die je niet in 1-2-3 oplost. Met enkel het tellen van deelnemers kom je er niet. We geven je de kans om in te tekenen om een Impact Leertraject waarin je geholpen wordt om een doordacht plan op te maken. Een plan waarin je echt komt tot acties, beoogde effecten en een meetplan.

 

We trappen dit Impact Leertraject af op dinsdag 16 juni 2020 in de voormiddag. Via een exclusieve webinar komen we tot aan jouw (thuis)bureau. In een sessie van een kleine 2 uur overtuigen we jou helemaal van de meerwaarde van impactevaluatie. De aanzet tot een verandertheorie, meetmethoden op maat, een blik op onze persoonlijke impact wizard, duidelijk kader om over je impact te communiceren … Het komt allemaal aan bod.

 

ISB vzw en het Expertisecentrum Buurtsport kunnen voor dit exclusieve webinar rekenen op de medewerker van KENTER, de Sociale Innovatiefabriek en de vakgroep Sport & Society van de VUB. Dit Impact Leertraject past binnen de maatschappelijke valorisatie binnen het CATCH-project.

  • ´╗┐ ShareDelen
  • Afdrukken