Beleidsnota Toerisme geduid voor recreatiedomeinen

07 december 2014
Beleidsnota Toerisme geduid voor recreatiedomeinen

25 recreatiedomeinen waren aanwezig op de najaarsbijeenkomst in De Ster. Alle presentaties en een kort verslag.

 

Het recreatiedomein De Ster in Sint-Niklaas was gastheer voor de voorbije najaarsvergadering van Vlaanderen is Recreatie. Een 25-tal domeinen waren aanwezig.

 

Beleidsnota Toerisme

Hoofdthema was een toelichting bij de Beleidsnota Toerisme van de bevoegde Vlaamse minister Ben Weyts. Raadgever Jeroen Bryon was last-minute verontschuldigd, maar werd vervangen door Bruno Paternoster van Toerisme Vlaanderen.

De toelichting werd gevolgd door een vragenronde en bespreking. Op basis van de input van de aanwezigen zal door de afdeling Vlaanderen Is Recreatie (VIR) een nota worden opgesteld om namens de domeinen in gesprek te gaan met het kabinet Weyts. De nota werd recent onder de leden gedeeld voor feedback en spoedig wordt een overleg met het kabinet gepland.

 

Bezoekerscijfers

Voorzitter Fons Van Bael sloot het voormiddaggedeelte af met een voorstelling van de recente bezoekerscijfers van de domeinen.

Na de middaglunch werd een bezoek gebracht aan het domein De Ster onder leiding van directeur Pieter De Baets. Ontdek het domein op www.recreatiepark-de-ster.be

  • ´╗┐ ShareDelen
  • Afdrukken
  • Mail een vriend

    Doorsturen

    Gegevens verzender