Contacteer ISB


Vlaams Instituut voor Sportbeheer en Recreatiebeleid vzw

August De Boeckstraat 1 bus 3     

9100 Sint-Niklaas

 

T 03/780.91.00
F 03/780.91.09

secretariaat@isbvzw.be  

Breng je een bezoek aan ons kantoor? Bekijk de routebeschrijving.

 

 

BTW: BE 417.039.919 

IBAN: BE55 0680 6440 0044

BIC: GKCCBEBB

 

Het team

 

Jeroen Vanderputte

directeur
T 03/780.91.05
jeroen.vanderputte@isbvzw.be

Jeroen coördineert en leidt de werking van ISB als ledenvereniging. Hij ondersteunt ook de leden van ISB en de sector van lokaal sportbeleid. Daarnaast coacht hij de kenniswerkers van het ISB-team in hun projecten en activiteiten. Jeroen is ook verantwoordelijk voor het personeelsbeleid van het ISB-team.

Lien Van Belle

Lien Van Belle 

stafmedewerker

T 03/780.91.07

lien.vanbelle@isbvzw.be

Lien is verantwoordelijk voor het vormingsbeleid van ISB en het ISB-Congres. Ze coördineert de ISB-website, het ISB-Bedrijfspartnership en het beleid rond de leerlijn zwemmen en de zwembrevetten. Zij staat ook in voor de uitbouw van de kennis omtrent sportinfrastructuur samen met de commissie sportinfrastructuur.

Marjolein van Poppel

Marjolein van Poppel

stafmedewerker

T 03/780.91.06

marjolein.vanpoppel@isbvzw.be

Marjolein coördineert het kenniscentrum binnen ISB met bijzondere aandacht voor onderzoek en publicaties. Daarnaast is ze hoofdredacteur van het Vlaams Tijdschrift voor Sportbeheer. Ze is verantwoordelijk voor het thema zwembaden en de opvolging van thema's in breed integraal beleid. 

Hanne Neirynck

Hanne Neirynck

stafmedewerker

T 03/780.91.82

hanne.neirynck@isbvzw.be
Hanne werkt mee aan de uitbouw van het ISB-Kenniscentrum (goede praktijken, onderzoek ...) en aan ondersteuning van onze leden. Ze is aanspreekpunt voor het vormingsaanbod. Ze staat ook in voor de opvolging van de ISB-sportverzekering.

Piet Van der Sypt

Piet Van der Sypt

medewerker sportparticipatie en Buurtsport

T 03/780.91.08

piet.vandersypt@isbvzw.be

Piet coördineert het Expertisecentrum Buurtsport en staat in voor de kennisontwikkeling- en deling rond andersgeorganiseerde sport, diversiteit en toegankelijkheid. Hij zorgt ook voor vormingen en bijeenkomsten rond die thema's. Hij volgt namens ISB ook de afstemming van het decreet houdende de organisatie van buitenschoolse opvang en de afstemming tussen buitenschoolse activiteiten op.

Rozemarijn Van Meirvenne

Rozemarijn Van Meirvenne

medewerker onthaal, dienstverlening en bedrijfspartnership

T 03/780.91.00

rozemarijn.vanmeirvenne@isbvzw.be

Rozemarijn staat in voor het algemeen en dagelijks onthaal bij ISB en onze activiteiten. Ze staat ook in voor onze dienstverlening (zwembrevetten, publicaties, Start to Swim,...). Daarnaast is ze is ook contactpersoon voor de ISB-Bedrijfspartners.

 

 

Jan Inghels

medewerker organisaties en events

T 03/780.91.03
jan.inghels@isbvzw.be

Jan staat in voor de organisatie van het ISB-Congres, de ISB-Trefdagen en andere grote activiteiten. Hij ondersteunt ook de organisatie van ons vormings- en begeleidingsaanbod en diverse aspecten van de werking.

 

Niels Jansen

Niels Jansen

verantwoordelijke communicatie

T 03/780.91.02

niels.jansen@isbvzw.be

Niels staat onder andere in voor de eindredactie van het Vlaams Tijdschrift voor Sportbeheer, het implementeren van de communicatiestrategie, het beheer van de website en het onderhouden van de ISB-kennisbank.

 

Debby Van den Eede

Debby Van den Eede

medewerker boekhouding en administratie

T 03/780.91.01

debby.vandeneede@isbvzw.be

Debby is enerzijds verantwoordelijk voor de boekhouding en de financiële opvolging van de georganiseerde activiteiten en de aangeboden producten en diensten. Anderzijds staat zij in voor algemeen secretariaatswerk. 

 

Bart Verschueren 

coördinator EU Sport Link
T 0486/76.28.03
bart.verschueren@eusportlink.be

EU Sport Link vzw is het samenwerkingsverband van VSF en ISB en ondersteunt lokale besturen en sportfederaties in Vlaanderen in hun Europese plannen en ambities. EU Sport Link is ook de vinger aan de pols voor Vlaanderen in Europa.

 

Philippe De Witte

Philippe De Witte

coördinator Active Local Europe

0485/19.83.43

philippe.dewitte@activelocaleurope.eu
Philippe coördineert het Active Local Europe project.

  • ´╗┐ ShareDelen
  • Afdrukken