Brede kijk op en engagement voor de zwembadsector?

02 februari 2015
Brede kijk op en engagement voor de zwembadsector?

Opleidingsverantwoordelijke van de VTS-cursus Zwembadcoördinator: iets voor jou? 

 

Beroepsgerichte opleiding voor zwembadbeheerders

De cursus zwembadcoördinator is een beroepsgerichte opleiding voor zwembadbeheerders, hoofdredders ... en wordt georganiseerd in de schoot van de Vlaamse Trainersschool, in samenwerking ISB als netwerk van zwembadbeheerders. 

 

De opleiding bestaat uit 76 uren en behandelt thema's als exploitatie (wetgeving), sociale vaardigheden (leiding geven, klantgericht optreden, ...), promotie, veiligheid ... De opleiding wordt 1x per jaar aangeboden en gaat de volgende keer door in Maldegem in het najaar.

 

Als opleidingsverantwoordelijke sta je in voor het opleidingsstramien en visie, de totale cursusinhoud, het zoeken en coachen van docenten voor de verschillende vakken en de cursusorganisatie. Je organiseert bv. een bijeenkomst met de docenten en bent bij de start en einde van het traject aanwezig (niet bij elke les). Je wordt daarbij ondersteund door de Vlaamse Trainerssschool en het ISB. Je bent ook lid van de Denkcel Redden van de VTS.

 

Er is een passende vergoeding voorzien voor deze opdracht.

 

De fakkel overnemen? 

De vacature voor 'opleidingsverantwoordelijke' is vacant omdat Winand Vandelaer (Bilzen en lid Raad van Bestuur ISB) na jarenlange inzet voor de cursus de fakkel zal doorgeven. Dit betekent dat je om te starten kan terugvallen op een geactualiseerde cursusinhoud en een bestaand docententeam. De basisorganisatie voor de eerstvolgende cursus is ook al in orde, zodat je vlot kan starten een goed beeld kan krijgen van de cursus om het vervolgens in eigen handen te nemen.

 

Geïnteresseerd? Reageer spoedig tegen 6 februari 2015. Voor meer info kan je vrijblijvend terecht bij een van volgende personen:

 

 

  •  ShareDelen
  • Afdrukken
  • Mail een vriend

    Doorsturen

    Gegevens verzender