Oproep: kengetallen overheidszwembaden 2014 & 2015

14 maart 2016
Oproep: kengetallen overheidszwembaden 2014 & 2015

Vul de online enquête in en krijg €5 korting op de publicatie 'Noodprocedures in zwembaden'.

 

Naar goede gewoonte verzamelen we, in functie van evoluties en belangenbehartiging, de kengetallen van de overheidszwembaden in Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

 

Naast de basics (o.a. wateroppervlakte, tarief, bezoekersaantallen, tewerkstelling redders) focussen we deze keer op water- en energieverbruik, de leerlijn zwemmen en private lesgevers.

 

Jouw medewerking is cruciaal

Om in ons opzet te slagen, hebben we jouw medewerking nodig. Mogen we je vragen de online enquête ‘Kengetallen overheidszwembaden – gegevens 2014 & 2015’ nauwkeurig en volledig in te vullen, voor het zwembad waar jij verantwoordelijk voor bent? Ook als je zwembad in de loop van 2014 of 2015 de deuren (definitief) sloot, vragen we je de enquête (gedeeltelijk) in te vullen.

 

Nieuw dit jaar is de keuze voor de digitale aanpak (tip: je opent de enquête best met Google Chrome!). Omdat het echter niet mogelijk is om het formulier tussentijds op te slaan, raden we je aan de vragen op voorhand door te nemen zodat je de nodige gegevens bij de hand hebt. Bekijk de vragen.

 

Ondervind je problemen met de online tool, dan kan je hier een Word-versie van de enquête downloaden.

 

We ontvangen de gegevens graag voor 22 april 2016.

 

Vul de enquête in

 

Wens je meer informatie, heb je een vraag of bezorg je de gegevens van jouw zwembad liever op ‘de oude manier’? Aarzel niet contact op te nemen via marjolein.vanpoppel@isbvzw.be. We helpen je graag verder.

 

Jouw medewerking wordt beloond

Om je te bedanken voor je medewerking aan de onderzoeksreeks 'Kengetallen zwembaden' krijg je € 5 korting op de publicatie 'Noodprocedures in zwembaden: een stappenplan'. Wie de enquête al invulde of dat de komende dagen doet, krijgt binnenkort een mailtje met informatie over hoe de korting te verzilveren.  

  •  ShareDelen
  • Afdrukken
  • Mail een vriend

    Doorsturen

    Gegevens verzender