Erasmus accreditatie voor onderwijsdoeleinden

24 september 2020
Erasmus accreditatie voor onderwijsdoeleinden

Werk je als lokaal bestuur rond volwassenonderwijs met een link naar sport en beweging? Wil je de mogelijkheid geven aan docenten en cursisten om deel te nemen aan internationale uitwisselingen? Bekijk dan zeker onderstaande call van Epos om geaccrediteerd te worden als lokaal bestuur.

 

Epos stimuleert en ondersteunt samenwerking, internationalisering en mobiliteit in onderwijs en vorming. Het staat in voor de uitvoering in Vlaanderen van Europese en internationale programma’s en acties voor onderwijs, vorming, opleiding en levenslang leren.

 

Epos richt zich niet enkel tot klassiek school- en beroepsonderwijs. Het agentschap schenkt ook aandacht aan volwassenonderwijs. Hierin onderscheidt men organisaties die met formeel leren bezig zijn en zij die non-formele leervormen aanbieden. Bij deze laatste vind je socio-culturele organisaties, musea, erfgoedorganisaties, maar ook lokale en bovenlokale besturen.

 

Tot 29 oktober 2020 kan je via Epos een accreditatie aanvragen om jaarlijks in aanmerking te komen voor subsidies rond leermobiliteit voor docenten en cursisten. Belangrijk om te weten is dat Epos zich vooral richt naar uitwisselingen die een maatschappelijke meerwaarde opleveren eerder dan sporttakgerichtte.

 

Je kan je tevens inschrijven voor schrijfsessies die plaatsvinden op 30 september (deadline 28 september). Bekijk zeker ook het webinar (zonder VET charter) voor meer info over de call.

 

Aarzel niet om EU Sport Link te contacteren om te bekijken of deze oproep interessant kan zijn voor jouw gemeente of jouw stad.

 

Alle info en documenten vind je op de website van Epos

  •  ShareDelen
  • Afdrukken