Wegwijs in het Erasmus+ subsidieprogramma

03 december 2019
Wegwijs in het Erasmus+ subsidieprogramma

Wil jij alles weten over Europese subsidiemogelijkheden?

 

Subsidies via Europa voor jouw sportorganisatie? Kom op 9 januari 2020 naar de Winkelhaak in Antwerpen (voormiddag) en krijg alle informatie over mogelijke subsidiekanalen vanop de eerste rij.

 

EU Sport Link en Sport Vlaanderen nodigen alle sportorganisaties uit op deze workshop waar je het reilen en zeilen van Europese subsidiemogelijkheden leert kennen. Specifieke aandacht zal er zijn over de call van het Erasmus+ programma sport (samenwerkingsverbanden en not for profit sport events) dewelke nu open staat. Mooie voorbeelden van Vlaamse organisaties die een EU grant kregen via dit programma vind je hier.

 

Deelname is gratis en kan via deze link. Gelieve in te schrijven voor 6 januari 2020 en aan te geven of u ook een broodje wenst.

 

Praktisch

Waar: DE WINKELHAAK | HOUSE OF C, Lange Winkelhaakstraat 26, 2060 Antwerpen

Wanneer: 9 januari 2020

Programma:

  • aanmelden: vanaf 9u30
  • workshop: 10u00 tot 12u30
  • broodjesmaaltijd: 12u30 tot 13u30

 

Wist je dat..

... De Europese Commissie in 2020 maar liefst 57,6 miljoen euro ter beschikking stelt voor het Erasmus+ sportprogramma wat in grote mate gebruikt kan worden voor personeel?

... Er daarnaast ook nog mogelijkheden zijn via Jint vzw voor sportorganisaties (groepsuitwisselingen voor jeugdspelers en leermobiliteit van jeugdtrainers tot het delen van goede jeugdsportpraktijken in samenwerking met andere Europese sportorganisaties)?

... Er via het luik volwasseneducatie van EPOS mogelijkheden zijn om leermobiliteit van trainers en/of officials te ondersteunen?

  •  ShareDelen
  • Afdrukken