Wil jij jouw voetbalclubs nauwer laten samenwerken?

19 november 2019
Wil jij jouw voetbalclubs nauwer laten samenwerken?

Kom dan naar de inspiratiedag op woensdag 18 december op ISB.

 

Waarschijnlijk lokte ik jouw aandacht met deze titel. In 2015 en 2017 organiseerde ISB voor 15 gemeenten verschillende trajecten rond het faciliteren van samenwerking bij sportclubs.

13 van de 15 gemeenten kwamen met een concreet voetbalvraagstuk in hun gemeente.

 

Ook in 2019 sijpelen de vragen van gemeenten binnen, zowel naar sporttakgebonden samenwerkingsverbanden als sporttakoverschrijdende projecten zoals Sportwijk X. The key to success is overduidelijk het creëren van vertrouwen tussen verschillende sportclubbestuurders. Maar hoe pak je dat nu aan vanuit een lokale overheid?

 

Hoog tijd om verschillende professionals bij elkaar te brengen en de uitdaging met elkaar te bespreken. Op woensdag 18 december ben je van harte welkom op ISB in Sint-Niklaas. Tijdens deze inspiratiesessie bieden we concrete handvaten om aan de slag te gaan met jouw clubs. In de voormiddag bieden we een theoretisch kader en daarnaast nodigen we ook ervaren facilitators uit die maar al te graag hun ervaring delen in de namiddag. Vanzelfsprekend voorzien we ook ruimte voor uitwisseling en vragen. 

 

Het vormt een extra troef als je een concrete samenwerking wil faciliteren in jouw gemeente. Maar het is geen vereiste om aanwezig te zijn.

Interesse?

Stuur dan een mailtje naar kevin.buydts@isbvzw.be

Opgelet! We hebben plaats voor 15 professionals.

 

  • ´╗┐ ShareDelen
  • Afdrukken