Als stads- of gemeentepersoneel aan bedrijfssport doen?

24 april 2018
Als stads- of gemeentepersoneel aan bedrijfssport doen?

Sluit aan bij FROS Multisport Vlaanderen voor een clubwerking voor jouw personeel.

 

Zin om samen met je collega’s deel te nemen aan sportieve activiteiten, en op deze manier samen plezier te maken en tegelijk het goede voorbeeld te geven? Dan heeft FROS hét perfecte aanbod voor jouw team!


Als je in een stad of gemeente inwoners en verenigingen wil verbinden door sport, dan is het een sterk idee om zelf als collega’s het goede voorbeeld te geven!

 

Ondersteuning voor alle sporttakken

Door aan te sluiten bij FROS Multisport Vlaanderen wordt dit een pak eenvoudiger. Met een aparte afdeling rond bedrijfssport zijn zij continu bezig met het organiseren van sportactiviteiten, en dit in alle mogelijke sporttakken en concepten. Het aanbod van bedrijfssport is er namelijk niet enkel voor bedrijven, maar voor alle soorten organisaties en instanties, ook voor stads- en gemeentepersoneel. FROS werkt bovendien ook op maat, waardoor ook sportdating of competities tegen andere diensten aangevraagd kunnen worden.

 

Sportief stadspersoneel in Gent

Een goed praktijkvoorbeeld is de Koninklijke Sportvereniging Gents Stadspersoneel vzw (K.S.G.S). De K.S.G.S. ondersteunt en organiseert tal van sportactiviteiten, waar hun mensen maar al te graag op intekenen. Zo is er o.a. een ploeg die deelneemt aan de Gentse bedrijvencompetitie volleybal van FROS, én waren ze flink vertegenwoordigd tijdens de Europese Bedrijfssportspelen die vorig jaar plaatsvonden in Gent. “Het is altijd fijn als de verschillende diensten elkaar naast de werkvloer tegenkomen en elkaar zo op een heel andere manier leren kennen”, althans Marcel Coppens, technisch coördinator van de K.S.G.S.


Wil je ook een clubwerking opstarten of wens je vrijblijvend meer informatie over de sportieve mogelijkheden bij FROS?

silke.veeckman@fros.be

www.fros.be

  • ´╗┐ ShareDelen
  • Afdrukken