Veldeman tennishal bekroond met award in UK

27 februari 2018
Veldeman tennishal bekroond met award in UK

 

SAPCA (Sports and Playground Construction Assiociation), de brancheorganisatie voor de sport- en recreatiesector in de UK, reikt jaarlijks een prijs uit voor een innovatief product, nieuw project of succesverhaal. Op 5 februari won de indoor tennishal die Veldeman in opdracht van haar Britse partner Rocklyn voor Ellesmere College ontwierp deze SAPCA ‘Award for Excellence’. Rocklyn versloeg hiermee 17 andere finalisten.


De indoor tennishal van 38m bij 70m overdekt 4 hardcourt velden en werd volledig afgestemd op de verwachtingen en behoeften van de school. Ellesmere College koos voor een systeem waarmee de zijkanten en gevels tot een hoogte van 3,8 meter geopend kunnen worden. Hierdoor kunnen de spelers in de zomer genieten van een buitensportgevoel en zijn ze in de winter beschermd tegen koude, regen, wind en sneeuw. Een lichtdoorlatend dakzeil zorgt voor natuurlijke lichtinval en heeft een positief effect op het spelcomfort en de duurzaamheid van de tennishal.


Ellesmere College is erg tevreden over het eindresultaat en de hoogwaardige afwerking en ook de spelers zijn heel enthousiast. De tennishal versterkt de reputatie van Ellesmere College als toonaangevende tennisschool. Brendan Wignall, directeur van Ellesmere College, vertelt: ‘Het tennis center is een hoogwaardige aanvulling op onze faciliteiten en zorgt ervoor dat Ellesmere zich kan onderscheiden van andere onderwijsinstellingen. We kijken ernaar uit om de komende jaren nog meer studenten aan te trekken om ons uitstekende tennisprogramma te volgen.’

 

VELDEMAN STRUCTURE SOLUTIONS 

Industrieterrein Vostert 1220
3960 Bree
T 089/47.31.31

www.veldemangroup.com

sport@veldemangroup.com

  • ´╗┐ ShareDelen
  • Afdrukken