Optisport opent trampolinepark Krazy Kangaroo in Enschede

02 januari 2018
Optisport opent trampolinepark Krazy Kangaroo in Enschede

Dit is het nieuwe trampolinepark van Optisport met ruim 2.500 m² springplezier.

 

Krazy Kangaroo biedt de complete ervaring voor beginnende tot gevorderde trampolinespringers, begeleiders én toeschouwers. De minimumleeftijd is 8 jaar en op speciale tijden is er KidsJump voor kinderen van 5 tot 10 jaar.

 

Krazy Kangaroo is er voor iedereen die sportief is en van uitdaging houdt, een unieke toevoeging aan het succesvolle indoor speelparadijs Avontura dat voor jongere kinderen is bedoeld.


Er zijn verschillende soorten areas, o.a. een freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, een tricks area (met o.a. extra hoge springmogelijkheden) en een sports area waar je als een basketballer kunt dunken of turnoefeningen kunt doen. Ook is er een uitdagend Ninja Parcours. In het weekend wordt het trampolinepark regelmatig omgetoverd tot heuse discotheek.

 

Krazy Kangaroo heeft een prachtige horeca met een uitgebreide kaart. Alle gerechten worden vers bereid door het keukenteam.

 

Houd de facebook en instagrampagina van Krazy Kangaroo in de gaten voor het laatste nieuws.

 

De Twentehallen en Avontura Twentehallen alsmede Krazy Kangaroo zijn onderdeel van Optisport Exploitaties. Optisport is exploitant van ongeveer 350 accommodaties verspreid door Nederland en België. Hiermee is Optisport marktleider in Nederland en België. Optisport is specialist in de exploitatie en het beheer van publieke voorzieningen als zwembaden, schaatsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra, maar ook van private voorzieningen als fitnesscentra (Optisport Health Club) en indoorspeelparadijzen (Avontura).

 

www.krazykangaroo.nl

 

Optisport

J. Asselbergsweg 1 
RP 5026 Tilburg (NL)
Tel: +31(0)88/205.77.77
Email: info@optisport.nl
Website

 

  • ´╗┐ ShareDelen
  • Afdrukken
  • Mail een vriend

    Doorsturen

    Gegevens verzender