SportieGO! zoekt enthousiaste gemeenten

04 december 2017
SportieGO! zoekt enthousiaste gemeenten

Voor de uitbreiding van hun omnisportproject in 2018 in West- en Oost-Vlaanderen.

 

Sportievak vzw, o.a. ook organisator van externaatssportkampen voor gemeentelijke sportdiensten, is sinds 2015 bezig met het SportieGO!-project.

 

Bij SportieGO! kunnen kinderen uit het 1e tot 3e leerjaar wekelijks, op een vast moment en locatie, hun favoriete sport en hun eigen talenten ontdekken. Om de 3 weken komt een nieuwe sport aan bod, die ook lokaal aangeboden wordt door de meewerkende sportclubs. Hierdoor is na afloop van het seizoen de doorstroom naar een lokale sportclub voor vele ouders en kinderen eenvoudiger.

 

Intussen zijn er 6 SportieGO! clubs actief: in Menen, Roeselare, Staden, Torhout, Waregem en Zulte. Samen goed voor wekelijks 150 sportende kinderen!


Graag wil men deze werking vanaf september 2018 uitbreiden naar een aantal nieuwe gemeenten in West- en Oost-Vlaanderen.

 

Is er nog sportaccommodatie beschikbaar op uren die geschikt zijn voor onze doelgroep (woensdagnamiddag of kort na schooltijd)? Is een SportieGO!-werking iets voor jullie gemeente? Contacteer dan gerust Sportievak vzw.


Meer info
Lees de volledige projectomschrijving

 

Contact: sportiego@sportievak.be - 056/26 44 20 - www.sportievak.be

  •  ShareDelen
  • Afdrukken
  • Mail een vriend

    Doorsturen

    Gegevens verzender