Begeleiding 'noodprocedures zwembaden' (module 5)

Facturatieadres
Ik wens de volgende persoon in te schrijven

Ik schrijf me in als:

€ 2025
€ 2400
De vermelde prijzen zijn exclusief 21% btw. Naargelang de grootte en de complexiteit van het zwembad kan de prijs verhogen. Een prijsverhoging kan enkel mits goed gefundeerde argumenten en mits akkoord van alle partijen (ISB, Poolguards, zwembad). De facturatie verloopt via ISB.
Praktisch
Voor de begeleiding 'noodprocedures zwembaden' doet ISB een beroep op Poolguards. Poolguards ontwikkelde exclusief voor ISB een module (n¬į 5), waarbij Poolguards de bestaande noodprocedures op papier onderzoekt en nieuwe noodprocedures met het betrokken zwembad opstelt. Deze worden dan uitgelegd aan de verantwoordelijken van het zwembad.
De zwembaden die inschrijven voor deze module zullen ook een overeenkomst met MIS (moederbedrijf Poolguards) moeten ondertekenen, die gebruikelijk is bij de werking van MIS. De inhoud van deze overeenkomst, die ook een meer gedetailleerde omschrijving van de module bevat, kan u hieronder al raadplegen.
Zodra we uw aanvraag ontvangen, geven we uw gegevens door aan Poolguards. Poolguards maakt dan met u de praktische afspraken voor de opstart van de module. Op dat moment zal u tevens gevraagd worden de overeenkomst met MIS te ondertekenen.
Betaling
De overeengekomen prijs zal als volgt gefactureerd worden: 50% bij de ondertekening van de overeenkomst - 25% bij de aanvang van de doorlichting - 25% bij het verstrekken van het advies.